Редмънд О'Нийл: 10 факти за сина на Фара ФосетСинът на Фара Фосет, Редмънд О'Нийл, обвинява родителите си за проблемите си. Посетете нашия сайт, за да проверите какво наистина му се е случило и къде се намира в момента.

Редмънд О.Гети изображения / Идеално изображениеКато единственото дете на актрисата Фара Фосет и актьора Райън О'Нийл, Редмънд О'Нийл много добре знае какво означава да си известен от ранните си години. Момчето израсна в светлината на прожекторите и определено беше предизвикателство. Въпреки че видните му родители може да са били считани за най-съвършената двойка на Холивуд в техния разцвет, за съжаление, голяма част от живота на Редмънд е бил всичко друго, но не и перфектен.

Да започнем от самото начало. Редмънд е роден през 1985 г. в Лос Анджелис и пълното му име е Редмънд Джеймс Фосет О'Нийл. Може би си мислите, че детето е израснало в славата и блясъка заедно с добре познатите си и богати родители, но детството и дори животът му за възрастни бяха пълни с проблеми. Ето какво трябва да знаете за Редмънд О'Нийл.

Трагичният живот на Редмънд О'Нийл

Родителите му никога не са били женени

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Фондация Фара Фосет (@farrahfawcettfn) на 31 януари 2020 г. в 9:20 ч. PST

Въпреки че Фара Фосет и Райън О'Нийл бяха заедно през почти тридесет години, те никога не бяха женени. В интервюто си с Панаир на суетата, Райън О'Нийл каза:Никога не сме го обмисляли. Не искахме да правим това, което другите хора искаха от нас. Бяхме бунтовници. Но сега бих го направил за секунда - ако успея да я накарам да се събуди достатъчно дълго. Нашият син би го харесал.

Редмънд не е единственото дете на Райън О'Нийл

Редмънд може да е бил единственото дете на Фара и Райън, но той има полубратя и сестри от страна на баща си. Райън О'Нийл имаше три деца от двата си предишни брака. Актьорът посрещна две деца, Тейтъм О'Нийл и Грифин О'Нийл, с първата си съпруга Джоана Мур.Тогава Райън споделя Патрик О'Нийл с втората си съпруга Лий Тейлър-Янгс. Според съобщенията връзките в разширеното им семейство са били бурни през годините, според Панаир на суетата. Червеното е най-малкото от децата.

Редмънд е последвал стъпките на родителите си

Редмънд О.Гети изображения / Идеално изображение

Ред е актьор като родителите си, но повечето от проектите му бяха като гласов актьор. Списъкът с неговите кредити включва Смелият малък тостер отива на Марс, любовта не струва нищо, и Джони Браво, Според IMDb.

Редмънд има татуировки

Според Онлайн радар, гласовият актьор има татуировка на лявата си ръка. И той също има 5052 татуирани на бузата си.

Райън О'Нийл не беше страхотен баща за децата си

Днес, когато децата на Райън О'Нийл са възрастни, бившата холивудска звезда призна, че не е бил добър родител. Актьорът призна:

Аз съм безнадежден баща. Не знам защо. Не мисля, че трябваше да съм баща. Просто се огледайте около работата ми - те или са в затвора, или би трябвало да бъдат.

Редмънд е влизал в рехабилитационните заведения няколко пъти

Редмънд О.Гети изображения / Идеално изображение

Редмънд винаги се бунтуваше. Още от тийнейджър има проблеми с наркотиците и веществата.

Баща му разказа Панаир на суетата:

Той е бил в 13 клиники. Той е имал ужасен живот.

Red многократно се опитваше да се чисти, но за съжаление не успя.

Редмънд също има правни проблеми

Синът на Фара Фосет и Райън О'Нийл има впечатляващо криминално досие, което включва множество арести и обвинения за грабеж и нападение. През 2018 г. актьорът беше арестуван и обвинен в опит за убийство, грабеж и нападение.

В интервюто си за Панаир на суетата, Райън О'Нийл каза:

Той никога не е излизал на улицата от една година, защото каквото и да е правил, той е хванат. Той беше арестуван в затвора с хероин в джоба! Толкова арести, горкото, глупаво момче!

Той посещава майка си Фара Фосет в болницата преди нейната смърт

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Фондация Фара Фосет (@farrahfawcettfn) на 13 декември 2019 г. в 7:58 ч. PST

Фара Фосет, която почина от анален рак, засне битката си срещу ужасната болест, а домашните й видеоклипове бяха трансформирани в документалния филм Историята на Фара, който излъчи на NBC малко преди смъртта й през 2009 г. Редмънд се появи в окови, когато посети майка си на смъртното легло, панаир на суетата съобщава.

Той също беше окован по време на погребението ѝ.

Фара Фосет записа сина си в програма за модификация на поведението, но това не помогна

Според Райън О'Нийл Фара работи усилено, за да промени поведението на сина си. Тя го включи в специална програма, тъй като родителите просто не можеха да се справят с проблемния си син.

Борбата беше истинска. Райън каза Панаир на суетата:

Той лежа на пода 36 часа, отказвайки да каже, че съжалява. Това беше нашият син! Но тя се беше включила в арт проект в музея на окръг Лос Анджелис и не искаше той да се върне.

Редмънд обвинява родителите си за многобройните си проблеми

Гласовият актьор вярва, че родителите му са отговорни за всичките му проблеми, тъй като жизненият му опит от детството е довел до трагични последици. Той настоява, че психологическите му травми са причинили пристрастяването му.

По време на интервюто му от затвора с Онлайн радар, Редмънд обясни:

Борба с баща ми, изгонване и живот на улицата, влизане в затвора, настаняване в психиатрия, неудобство през цялото време, само заради това кои са родителите ми. Натискът, който дойде с това, предизвика бомба със закъснител в главата ми. Никога не съм искал нищо от това, никога не съм искал никакво внимание. За съжаление на Редмънд, благодарение на всичките му проблеми, всичко, което той получава, е внимание.

Баща му обаче не е съгласен. Райън О'Нийл каза Панаир на суетата:

Той има зависимости, които не може да контролира; отива да спи в храната си. Това не е привилегирован тип. Той никога не е имал пари; той никога не е имал кола; той никога не е имал шофьорска книжка.

Къде е Редмънд О’Нийл сега?

През септември 2019 г. Редмънд О’Нийл беше некомпетентен да бъде съден за предполагаемото престъпление през миналата година Онлайн радар. Той трябва да бъде лекуван в психиатрична болница, преди да може да се изправи срещу обвиненията си. След като се подложи на лечение и възстанови умствената си компетентност, актьорът ще се върне в съдебната зала в Лос Анджелис, където ще поеме отговорност за своите действия. Според Онлайн радар, поръчката за лекарства на комисаря ще изтече през септември 2020 г.

Връзката между Редмънд О’Нийл и родителите му винаги е била бурна. Надяваме се обаче, че Ред и баща му ще намерят общ език в бъдеще. Може би лечението на психичното здраве ще помогне на гласовия актьор да се промени към по-добро.

Знаменитости
Популярни Публикации