Shemar Moore публикува емоционална почит към майка си, която е оцеляла от множествена склероза- Shemar Moore публикува емоционална почит към майка си, която е оцеляла от множествена склероза - Новини - Fabiosa

48-годишната звезда на „Криминални умове“ е на страната на майка си като най-големия й рок и поддръжник.Публикация от Shemar Moore (@shemarfmoore) 7 Май 2018 в 12:37 PDT

Но не винаги е било така. Когато за първи път разбра, че най-скъпият му човек се бори с множествена склероза през 1999 г., той се обърна към отричане. Но актьорът трябваше да намери сили и за двамата и да помогне на своята „мама“ да се справи с ужасяващата диагноза.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Шемар Мур помага на майка му да преодолее множествената склероза и той е основният й поддръжник

Публикация от Shemar Moore (@shemarfmoore) 13 Май 2018 в 11:41 PDTМур й помогна да премести градове, за да бъде по-близо до него. В наши дни 75-годишната Мерилин все още продължава борбата си с МС. Понякога печели, понякога губи, но знае, че нейният отдаден син е винаги с нея. За щастие най-големият страх на семейството е далеч покрай тях, тъй като Мерилин не е обвързана с инвалидни колички.

Публикация от Shemar Moore (@shemarfmoore) 26 октомври 2017 г. в 8:32 ч. PDTШемар, който очевидно е момче на мама, отиде в Instagram, за да даде на майка си малко любов.

Публикация от Shemar Moore (@shemarfmoore) 14 юни 2018 г. в 12:21 ч. PDT

Той улови поста с:

Превъртане и видях това .... напомня ми на играта на карти на майка ми за мен през живота ... ОБИЧАМ ВИ МС МАРИЛИН ... МАЙКА МАМА !!!!

Хората коментираха трогателната почит на Мур:

Чаровната звезда очаква с нетърпение собствено семейство. В едно от интервютата си той спомена, че иска да започне нова глава от живота си. Той обаче не иска да изложи успешната си кариера на риск.

Пожелаваме на Шемар най-накрая да срещне „онзи“!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Главният Hottie на телевизията Шемар Мур казва, че е готов 'да бъде семеен човек' и разкрива защо е напуснал 'криминални умове'

Популярни Публикации