Съвети за обем на тънка коса: Валцуващи велкро за изискани прически- Съвети за обем на тънка коса: Ролки с велкро за изискани прически - Начин на живот и здраве - Fabiosa

Познати ли сте с велкро ролки? Опитвали ли сте някога да направите тънката си коса да изглежда обемна? Отсега нататък няма да ви трябва много време, за да изглеждате като принцеса от филмите на Дисни. Готов ли си? Нека го разбием.LLimWalker / YouTube

Въпрос с тънка коса

Не всички от нас имаха късмета да имат Рапунцел прическа . Тънката коса обаче далеч не е наказание. Може би сте скептични сега, но повярвайте ни, дори три косъма могат да бъдат оформени спретнато и елегантно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Поглед към известните личности като никога преди: Къси прически за дългокосите сладури

Съвет за валяк с велкро

Ще ви научим как да направите обема на косата компетентно.Рафаел САНТОС РОДРИГЕС / Shutterstock.com

Ще ви трябват само 2 часа и няколко от полезните джаджи:  • Гребен;
  • велкро ролки;
  • спрей за настройка;
  • сешоар.

И така, сутринта е. Събудихте се с чиста глава, но пешеходна прическа. Крайно време е да си сварите кафе и да седнете пред огледалото, за да направите някои големи промени. Разделете косата на три части: централната част и двете страни.

LLimWalker / YouTube

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-добрата прическа за жени с изтъняваща коса според стилистите и няколко практически съвета

Разделете всяка част на нишки, чиято ширина трябва да бъде равна на ширината на ролката. Навийте косата от лицето си, като винаги се опитвате да я издърпате максимално. Колкото по-силно е напрежението, толкова по-добър обем ще бъде по-късно.

LLimWalker / YouTube

След като приключите с ролките, поръсете косата си с лак. Обърнете внимание на зоната на корените. Сега е времето на сешоара. Изсушете нишките с топъл въздух с ниска скорост. Отстранете ролките за коса и продължете разресването докато не постигнете подходящия резултат . Voilà! Вашият стил е красив, а обемът е невероятен. Ето видеото за по-добро изясняване.

Съвети, които никой фризьор никога няма да ви даде

Undrey / Shutterstock.com

  1. Прочетете етикетите на опаковъчните материали. За вас е важно да следвате мярката. Поради прекомерната употреба на продукта, косата ви в крайна сметка ще стане тежка, а не обемна.
  2. Използвайте шампоани за тънка коса. Те се състоят от полимери, които обграждат всяка коса и я правят по-плътна. Ако е посочен колаген, той също е подходящ. Това ще направи още по-голям обем в корените.
  3. Не използвайте прекалено много климатик. Може да ви е трудно да се разресвате, но не ви трябва много направете косата си страхотна .
  4. Може би косата ви бързо се замърсява. За да избягате от ежедневното миене, използвайте сух шампоан. Абсорбира влагата и себума, премахва неприятния блясък и придава обем.
  5. Не отказвайте силиконови средства. Нанесете върху всеки кичур за блясък, без да правите косата тежка.

чрез GIPHY

Ако считате препоръките за полезни за себе си, не забравяйте да споделите материала с приятелите си. Нека и те да са красиви!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Чиста четка, чиста коса: Разберете как да поддържате гребена си в перфектно състояние


Тази статия е само за информационни цели. Преди да използвате някоя от информацията, предоставена по-горе, консултирайте се със сертифициран специалист. Използването на гореописаната информация може да навреди на здравето. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не носи никаква отговорност за вреди или други последици, които могат да произтекат от използването на информацията, предоставена по-горе.

Съвети Прическа Коса Стил
Популярни Публикации