Webb Quads: Историята на редки, естествено замислени идентични четворки, спечелили интернет слава- Webb Quads: Историята на редки, естествено замислени идентични четворки, спечелили интернет слава - Вдъхновение - Fabiosa

През последната година Бетани и Тим Уеб спечелиха онлайн слава, след като историята за техните естествено замислени четворки стана вирусна онлайн.

Получаване на новините

Тим и Бетани се ожениха през юни 2015 г., след като се срещаха в продължение на две години. Те планирали да отделят малко време, за да се насладят на семейното блаженство, преди да имат бебета. Докато Тим настояваше да чака, Бетани се чувстваше добре с нещата така или иначе. Тя каза на CBC:Съпругът ми определено искаше да почака една година. Бях добре с всеки път, когато това се случи.

Няколко месеца след сватбата обаче двойката разбра, че очаква. Те бяха много развълнувани от големите новини и нямаха търпение да държат момченцето или момиченцето си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Очарователни моменти: Новородените бебета прегръщат мамите си и няма да ги пуснатБетани и Тим, които живееха в апартамент с две спални в Алберта, Канада, чувстваха, че са готови да се справят с бебе. По време на ултразвук обаче те открили, че всъщност очакват не едно, а четири бебета.Бетани каза, че не може да повярва на очите си, когато видя сините и сиви очертания на ултразвуковия екран, които показват осем крака. ' Честно казано, мислех, че ултразвуковата техника се шегува. Не можех да повярвам ,' тя каза.

чрез GIPHY

Това със сигурност беше огромен шок по редица причини. Фактът, че никой от двамата не е имал многократни случаи в семейството си и че бебетата са заченати естествено, е направил ситуацията много малко вероятна. Но това не беше всичко изненадите, които бебетата им бяха подготвили.

Раждане и още изненади

През май 2016 г. двойката приветства своите четири перфектни ангела. Всички момичета са родени здрави и тежат между три и четири килограма, една унция.

22-годишната майка каза, че се е почувствала невероятно съкрушена след раждането. ' Сега има четири малки бебета по света , добавяйки, че е облекчена, че всички са родени с минимални здравословни предизвикателства.

23-годишният Тим ​​също беше много развълнуван да приветства бебетата си на бял свят. ' Чувствах се сякаш беше вълшебно шоу. Беше едно бебе, две бебета, три бебета и след това четири бебета. Това беше нещо нереално, ' той каза.

Момичетата, Емили, Грейс, Маккейла и Абигейл, също се оказаха идентични, друга рядкост. Те си приличаха толкова много, че дори на родителите им беше трудно да ги различават. ' Дори само да държа две рамо до рамо, изобщо не мога да ги различа, ' - каза майка им.

Първи рожден ден

За първия си рожден ден, който се състоя през май тази година, Бетани и Тим Уеб представиха епично парти за разбиване на торти за момичетата. Във видеоклип, публикуван на страницата на Webb Quadruplets във Facebook, децата се облекоха във фотосесия, разтърсвайки съвпадащи модели.

Всеки от тях имаше торта за рожден ден пред себе си и след няколко мига, когато се опитваха да разберат какво да правят с тях, започнаха да потапят ръце в глазурата и да я опитат. Тогава, разбира се, няколко от тях се интересуваха повече от балоните.

Родителите направиха коментари на фона на видеото. Бетани можеше да бъде чута да дава информация за това как се справят бебетата по отношение на теглото им.

' Аби е 15,8, Емили е почти 18 кг, Грейс и Маккайла са 17, ' тя каза.

Повишаване на каретата

В разговор с GlobalNews двойката разкри, че отглеждането на момичетата е било доста предизвикателство, но те са били много благодарни за помощта, която са получили от членове на общността.

Когато бяха на около девет месеца, Бетани каза, че използвали до 30 памперса всеки ден, а калай с адаптирано мляко продължило един ден и половина. Освен помощта, предлагана от тяхната местна общност, те получават и дарения от хора по света.

Родителите все още продължават да споделят актуализации за момичетата на страницата си във Facebook, която сега има над 17 000 последователи.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Защо някои бебета се раждат с коса, а други без

Популярни Публикации