Какво се случи с лицето на Присила Пресли ?! Експерт обяснява нейната шокираща трансформацияПоследни новини Какво се случи с лицето на Присила Пресли ?! Експерт обяснява нейната шокираща трансформация на Fabiosa

Почти невъзможно е да си спомним как е изглеждала Присила Пресли преди нейните пластични операции. Но веднъж тя беше свежа красавица, актриса и съпруга на Елвис Пресли.чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Наистина ли Елвис Пресли беше благочестив християнин?

Тя се срещна с Елвис Пресли на 14 години

Тя се омъжи за Елвис Пресли, когато беше на 21. Но се казва, че певицата е имала падна по нея, когато беше само на 14 и очевидно родителите й смятаха, че е редно да я оставят да се мотае с него придружен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @thatgirlgunel на 20 ноември 2018 г. в 12:28 ч. PSTПет години по-късно те са разведени и имат дъщеря, Лиза . След като Пресли продължи, Присила се превърна в звезда сама по себе си. Тя беше красива и търсена. Филмовите и телевизионните роли непрекъснато идваха.

Какво се случи с Присила Пресли Голият пистолет 2½: Миризмата на страх (1991) / Paramount PicturesНо към средата на 2000-те вече имаше издайнически признаци, че тя разчита на операция, за да запази добрия си външен вид.

Шокираща трансформация

Шокиращо е сега да видиш колко много се е променило лицето й от дните ѝ Гола пистолет . Когато тя се появи на Лотарингия през 2016 г. Twitter се разпадна. Всички искаха да разберат какво точно се е случило с лицето на Присила. Това разби сърцата на нейните фенове.

Какво се случи с Присила Преслиgettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Присила Пресли: Преразглеждане на „Последните дни на Елвис, злоупотребата с наркотици беше„ трудна “

Д-р Робърт Стивън Мулхоланд, водещ хирург за Сега да обичаш че Присила все още изглеждаше доста добре за възрастта си. По това време тя беше на 71 години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Присила Пресли (@priscillapresley) на 18 ноември 2016 г. в 14:30 ч. PST

Той обаче посочи, че бузите й и е получил най-силния удар след поредица от процедури.

Наистина средата на лицето (бузите и носа) и устата я карат да изглежда малко груба и малко пластична.

Неуспешната операция, която съсипа лицето й

Но нейният публицист разказва друга история, признавайки въпреки богатството на Присила и достъпа до най-добрите пластични хирурзи, че тя е станала жертва на болна операция в ръцете на шарлатанин, представящ се за пластичен хирург: д-р Даниел Серано.

Какво се случи с Присила Преслиgettyimages

Очевидно Присила не беше единствената жертва на лекаря шарлатан и до 2004 г. Серано беше арестуван и излежан в затвора, но лицето на Присила никога повече не беше същото.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Присила Пресли твърди, че Елвис я е обичал дълбоко: „Нашият брак беше много важен за него“

Популярни Публикации