4-годишно момиче със синдром на Даун излезе на модния подиум по време на модно шоу за модели с уврежданияМоделите на синдрома на Даун не трябва да се третират по различен начин! Франческа Раузи е ярко доказателство.

Малко момиче със синдром на Даун открадна светлината на прожекторите по време на модно шоу за модели с увреждания. Присъстващите бяха очаровани от красотата и невероятния чар на момичето.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от francesca rausi spiteri (@ frani002) на 19 април 2019 г. в 6:58 ч. PDT

Изгряваща звезда

Диагноза на синдрома на Даун не е пречка да сбъднеш мечтите си. Напротив, болестта трябва да ви даде много по-силна мотивация да продължите напред и да постигнете целите.

Франческа Раузи от Малта знае това от първа ръка, защото е родена със синдрома на Даун. Когато Франческа беше само на 4 години, тя участва в модното шоу за модели с увреждания.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от francesca rausi spiteri (@ frani002) на 19 април 2019 г. в 7:16 ч. PDTФранческа се присъедини към известния модел Маделин Стюарт за моден подиум. Мадлин е истинска звезда в света на модата. Тя направи мисията си да повиши осведомеността за модели със синдром на Даун и да насърчи хората с увреждания да се присъединят към модната индустрия.4-годишната Франческа беше над луната, за да се присъедини към своя идол Маделин за модния подиум. Момиченцето хипнотизира всички с очарователната си усмивка.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от francesca rausi spiteri (@ frani002) на 29 ноември 2019 г. в 10:12 ч. PST

Майката на Франческа Мишел разказа за интереса на дъщеря си към моделирането:

Франческа се занимава с моделиране от много малка. Тя го обича и беше първото прохождащо дете в Малта, което взе участие в състезание по моделиране и спечели топ модел за юноши.

Мишел пусна Instagram канал за дъщеря си, където споделя нови зашеметяващи снимки на малкия модел.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от francesca rausi spiteri (@ frani002) на 20 ноември 2019 г. в 12:34 ч. PST

Деца със синдром на Даун

Много е важно родителите да вдъхновяват своите деца със синдром на Даун да следват мечтите си и да се развиват в различни области.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от francesca rausi spiteri (@ frani002) на 19 април 2019 г. в 7:13 ч. PDT

Ако родителите се чувстват ентусиазирани и имат големи очаквания за децата си с увреждания, техните потомци ще бъдат мотивирани да сбъднат мечтите си и да преодолеят всички житейски предизвикателства.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от francesca rausi spiteri (@ frani002) на 17 ноември 2019 г. в 22:34 ч. PST

Предложете вашата помощ и подкрепа на детето си, независимо от всичко! Децата със синдром на Даун са точно като всички нас и не трябва да се третират по различен начин!

Синдром на Даун
Популярни Публикации