Съобщава се, че Мерилин Монро призовава Джаки Кенеди да признае за афера със съпруга си JFK- Съобщава се, че Мерилин Монро призовава Джаки Кенеди да признае за връзка със съпруга си JFK - Знаменитости - Fabiosa

Личен живот на 35-тетиПрезидент на САЩ, Джон Ф. Кенеди , привлече повече обществено внимание от политическата си кариера.Смяташе се, че JFK има многобройни афери през целия си десетгодишен брак с Джаки Кенеди , но то беше Мерилин Монро , който досега проявяваше най-голям обществен интерес като една от възможните си любовници. И така, вярно ли е, че Джаки Кенеди и Мерилин Монро са били съперници заради сърцето на JFK?

Зад сцената: Мерилин Монро и Джон Ф. Кенеди

Приказната Мерилин Монро беше сърцебиец за много известни и успешни мъже. Смятало се, че има отношения с множество актьори, политици и бизнес магнати. Най-много клюки обаче предизвика нейният възможен роман с покойния президент Кенеди.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: История зад емблематичната рокля на Мерилин Монро, която тя носеше, за да пее „Честит рожден ден, господин президент“

Емблематичното изпълнение на Монро на „Честит рожден ден, господин президент“ на 45-ия рожден ден на Кенеди беше разглеждано от мнозина като доказателство за романтичните им връзки. Друго възможно доказателство беше отсъствието на Джаки Кенеди на рождения ден на собствения й съпруг тази вечер.Монро и Кенеди бяха представени за първи път от актьор Питър Лоуфорд на вечеря. И двамата бяха снимани обширно през цялата нощ.чрез GIPHY

Мерилин срещу Джаки

Според книгата „Тези няколко скъпоценни дни: последната година на Джак с Джаки,“ която стана бестселър само след няколко седмици, откакто беше пусната, Мерилин се обади на Джаки и призна, че спи със съпруга си. Актрисата добави, че Джон дори е обещал да остави семейството си заради нея.

gettyimages

Според автора, Кристофър Андерсен, Джаки е знаела всичко за измамата на Джон, но тя е избрала да изглежда по друг начин, стига той да не я унижава публично. Независимо от това, връзката му с Мерилин изглежда я притесняваше най-много.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовна история на Джон и Джаки Кенеди: В крайна сметка те бяха създадени един за друг

gettyimages

gettyimages

В книгата се казва, че когато Монро се е обадила на Джаки, за да разкаже за връзката си с JFK, първата дама отговори по необичаен начин. Ето какво каза тя на Мерилин:

Мерилин, ще се омъжиш за Джак, това е страхотно. И ще се преместиш в Белия дом и ще поемеш отговорностите на първата дама, а аз ще се изнеса и ще имаш всички проблеми .

Между другото се смяташе, че Монро има връзка не само с президента Кенеди, но и с брат си Робърт Ф. Кенеди. В книгата се казва, че когато Джон се умори от звездата, той просто я предаде на Робърт.

gettyimages

gettyimages

Любовен триъгълник „Джон-Джаки-Мерилин“ все още е един от най-обсъжданите сред хората. Критиците все още спорят за отношенията между покойния президент на САЩ, красивата му съпруга и световноизвестната актриса.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Роуз Шлосберг и нейната емблематична баба, Джаки Кенеди, споделят поразителна прилика

Популярни Публикации