След като загуби любимия си съпруг, Мерил Стрийп се омъжи повторно и сега е много щастлива- След като загуби любимия си съпруг, Мерил Стрийп се омъжи повторно и сега е много щастлива - Знаменитости - Fabiosa

Понякога изглежда, че браковете на известни личности са проклети с кратка продължителност на живота. Много се омъжват няколко пъти, преди да получат правилния, нонякои никога не го правят.Докато повечето бракове със знаменитости се сриват или стават приказки за града, една знаменитост се противопоставя на шансовете и определя темпо и прецедент за други знаменитости. Този човек е Мерил Стрийп. Сега повече от 40 години и тази жена не е грабнала е феноменална актриса, забавляваща света си.

gettyimages

Относно Мерил

Започва кариерата си през 20-те си години. Тя притежава тази уникална способност да се вписва перфектно във всяка роля, в която е призвана да действа. За първи път се появява на сцената във филма Trelawny of the Wells през 1975 г. и първата й номинация е след като участва във филма „The Deer Hunter“.

Мерил беше привилегирована да има подкрепяща майка, която насърчаваше и вдъхваше увереност в способността й да излезе на сцената и да направи успех в живота си. Филмът „Ловецът на елени“ я събра заедно с Джон Казале, в когото се влюби.gettyimages

Надежда след голяма трагедия

Поради терминалната си болест той дори не доживя дълго, за да види дебюта на филма. Тази загуба опустоши Мерил и й беше трудно да продължи живота си. Тогава тя намери съпруга си Дон Гъмър, за когото е била омъжена през всичките тези години.gettyimages

Той й даде апартамента си, в който да живее, точно след като Джон почина. Оттам той развил любов към нея и месеци по-късно те завързали възела в брака.

Точно като майка си, тя има много подкрепящ съпруг, който хвали усилията й и я насърчава да посегне към още. Наличието на такъв мъж до нея е голяма причина за успеха на брака им.

gettyimages

Любовта прави всичко хубаво.

Кариерата й не се отразява на връзката им и те са се опитали да се държат далеч от цялата лудост и противоречия, които излизат от Холивуд.

gettyimages

Когато любовта присъства, всички останали неща си идват на мястото. Двойка, която се разбира и толерира един друг, ще отиде много далеч и ще служи за пример. Може би да си знаменитост и да имаш добър брак все пак може да върви заедно.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Деби Алън и Норм Никсън говорят за 32-годишен брак

Мерил Стрийп
Популярни Публикации