Анди Гарсия никога не е бил виждан гол във филми. Защо?- Анди Гарсия никога не е виждан гол във филми. Защо? - Вдъхновение - Fabiosa

Холивудските звезди винаги изглеждат толкова перфектно и ние знаем толкова много за живота им. Някои от най-вкусните истории обаче трябва да се сервират след основното ястие. Това е за единствения г-н Анди Гарсия. Знаете ли, че кубинският актьор е роден като обединен близнак ?

чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Нийл Патрик Харис е най-добрият татко за очарователните си близнаци! Най-сладките семейни моменти доказват това

Никога не е бил гол

Виждали ли сте го някога гол в някой от неговите филми? Анди Гарсия е номиниран за наградите 'Оскар', наградата 'Еми' и наградата 'Златен глобус', но никога не сваля ризата си на екрана. Има красива съпруга, за която се жени през 1982 г., а двойката има 4 здрави деца.

gettyimagesКръстникът Част III звезда сподели история за единствения път, когато е могъл да бъде хванат гол във филмите. Това беше една от изтритите сцени в Дженифър 8 , където персонажът на Анди Гарсия би имал алкохолен алкохол през цялата нощ поради загубата на партньора си. Тази сцена щеше да отиде точно преди разпита от персонажа на Джон Малкович. Персонажът на Анди щеше да стои гол със спуснати панталони, в емоционални развалини преди ареста.

gettyimagesОбединен близнак

И дори по време на тази изтрита сцена в Дженифър 8 , Анди беше с риза. И така, каква е сделката с тованежеланиеот него да покаже тялото си пред камерата? Смятаме, че може да е заради детството му. Анди е роден с неразвит близнак с размер на софтбол, прикрепен към рамото му.

чрез GIPHY

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: В синхрон! Братя близнаци от Мичиган посрещат бебета с различни жени в един и същи ден

Въпреки че актьорът няма никакъв спомен за това, тъй като беше хирургично отстранен, майка му му разказваше историята на брат и сестра, които Анди можеше да има. Може би Анди има голям белег на рамото си, кой знае.

gettyimages

Не бяха много хората, които знаеха за особеното минало на Анди:

Знаменитости, загубили своите близнаци

Знаете ли, че тези знаменитости всъщност са били близнаци, но са загубили братята и сестрите си при раждането?

Елвис Пресли

gettyimages

Кралят Братът, Джеси Гарон Пресли, беше мъртвороден.

Джим Бродбент

gettyimages

Близначката на актьора почина при раждането.

Джей Кей

gettyimages

Дейвид, братът близнак на певицата Jamiroquai, почина няколко седмици след раждането им.

Ед Съливан

gettyimages

Ед Съливан всъщност имаше брат близнак Даниел, който почина няколко месеца след пристигането им.

Толкова много неща са скрити от очите ни. И вероятно е нещо добро. Дори известните личности се нуждаят от малко поверителност.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Най-известните сестри близнаци в света, родени с различни цветове на кожата, са на 21 години и изглеждат просто страхотно

Филми
Популярни Публикации