Лунен знак на Водолей - Луната във ВодолейЛуна във Водолей Влиянието на светлината Луна се вижда в личния магнетизъм на индивида Водолей, който привлича другите, но това влияние може да засили страха от ангажираност, така че другите да бъдат изключени. Понякога влиянието на Уран, управляващата планета на Водолеите, може да се комбинира с колебанията и

Луна във Водолей

Светлината Влиянието на Луната се вижда в личния магнетизъм на индивида Водолей, който другите привличат, но това влияние може да засили страха от ангажираност, така че другите да бъдат изключени. Понякога влиянието на Уран, управляващата планета на Водолеите, може да се комбинира с колебанията и сътресенията, предизвикани от влиянието на Луната, носейки преувеличение под формата на ексцентричност или идиосинкратична духовна практика. Когато влиянието на Тъмната Луна е силно, това може да накара Водолея да пожелае време сам, въпреки че дори тогава те ще осъзнаят присъствието на други. Ако Самотата е недостижима, техните спътници може да видят страна на Водолея, която биха искали да не бяха.Добър аспект

 • Независим и свободолюбив.
 • Много личност.
 • Нетрадиционно.
 • Приятелският обича да бъде с хората.
 • Не обича да бъде обвързан или да се доближава твърде много.
 • Популярен.
 • Въображаемо и интуитивно.
 • Нетрадиционно мислене.
 • Необичайни предмети или наука ще се харесат.
 • Широко мислене.

Лош аспект

 • Подходящо и непостоянно самоизразяване. неспокоен, трудно се урежда.
 • Импулсивен и реагиращ на колянови реакции. се съпротивлява да бъде прибран в ъгъла или да бъде принуден да прави неща.
 • Неправилно насочена нужда да се грижи за хората.
 • Необходимостта от емоционално откъсване може да се тълкува като отчужденост или безразличие.
 • Неразбирателства, когато хората поставят грешна интерпретация на действията.
 • Силно нанизан и отдаден на нервни оплаквания.

Това, от което се нуждаете в живота

Трябва да се чувствате сякаш принадлежите, което е важна част от социалната група.Уроци, които трябва да научите

Трябва да научите и да оцените стойността на индивидуалността. Въпреки че тази социална група е важна за вас, също е много важно да признаете, че понякога вашите нужди надвишават нуждите на всички останали.Това, от което се нуждаете в живота, за да се чувствате сигурни

Чувствате се по -сигурни, когато около вас има хора, които имат същите възгледи и идеали, същия социален статус и същите основни ценности.

чувстваш се застрашен, когато

Когато се чувствате сякаш сте разпитани и други хора не разбират вашите чувства и убеждения. също не ви харесва, ако се чувствате така, сякаш сте принудени да покажете емоциите си, особено когато става въпрос за отделни ситуации.

Как реагирате на заплахи срещу вас

Имате склонност да се оттегляте социално, емоционално и психически, така че да не се налага да изразявате чувствата си. Имате склонност да се защитавате, като се криете зад правила или идеали. Това е почти като поставянето на стена. Когато някой се сблъсква с вас, вместо да прави изявления за вашите чувства, специфични за него, вие сте склонни да говорите повече за това как се чувствате като цяло, без да насочвате тези мисли към тях. Така можете да изкарате чувствата си навън, без да ги отделяте.

Как изразявате емоциите си

Въпреки че имате много състрадание към хората, ви е трудно да го изразите, когато сте в ситуации, в които е едно към едно. Хората, които имат Луна във Водолей, имате голяма любов към човечеството, но те изглежда имат проблеми с обичта на хората.

Съвместимост с Луна Водолей

Вашата Луна Водолей би била в най -голяма хармония с:

ДА СЕ n Водолей Слънце
(класически индикатор за съвместимост и/или брак)
Друг Водолей М сутрин
особено със същия брой степени на Водолей като вашата Луна или близо - това създава много силна връзка.
зодия Близнаци Луна

и двете във въздушни знаци

Везни Луна и двете във въздушни знаци

Вашата Луна Водолей също ще бъде хармонична с Луна в:

Стрелец Овен

Избягвайте, ако е възможно, Луна в знаците по -долу, тъй като емоционалните и битовите различия са вероятни:

Лъв Скорпион Телец

Луна във Водолей:

Луната може да се почувства малко неспокойна във Водолей, защото е склонна да бъде малко безлична. Като въздушен знак Водолеят се занимава повече с интелектуални идеали, отколкото с топлина и чувства. Може да се опитате да задоволите нуждата си от любов и сигурност в по -голяма група хора, вместо в по -дълбока връзка с един човек. Не преувеличавайте участието си в различни дейности, това може да е просто отклонение, което сте създали, за да се предпазите от това да позволявате на хората да се доближават твърде много. Вероятно се страхувате, че приятелството може да доведе до отказ от свободата ви или да се наложи да правите компромиси.

Въпреки това никога не губите интерес да опознавате хората и да обменяте идеи с тях. Вие поставяте високи стандарти за приятелство за себе си и сте в състояние да демонстрирате изключителна солидарност с приятелите си. В опита си да се стопиш в група и да се жертваш за по -висша кауза, вероятно ще откриеш, че се издигаш над останалите. Това осъзнаване скоро ще ви накара да се гордеете. През детството си вероятно сте били интелектуално стимулирани от хуманитарни идеали. Беше ви позволено да покажете своята индивидуалност, въпреки че от друга страна трябваше да споделите родителите си с много други хора и рядко имахте чувството, че те са до вас.

Следваща публикация: Луна на Риби

У дома | Други статии за астрология

Популярни Публикации