Трогателно предаване на „Алилуя“ на Коен от ирландски свещеник изненадва гостите на сватба- Трогателно предаване на „Алилуя“ на Коен от ирландски свещеник изненадва гостите на сватба - Вдъхновение - Fabiosa

Свещеник зашемети сватбарите с прекрасно предаване на „Алилуя“ на Леонард Коен в края на церемонията.

Видеото на отец Рей Кели стана вирусно и е гледано повече от 2,7 милиона пъти за четири дни!Ирландският свещеник от Олдкасъл, окръг Мийт, каза, че младоженците не са имали представа за този неочакван обрат на събитията. Той обясни:

Обикновено местните хора знаят, че пея на сватби, погребения или когато ме питат, но не са знаели - булката Лия е от Дъблин, а младоженецът Крис е от Кукстаун в окръг Тирон.

NeufeldLeitha / YouTubeКогато 60-годишният духовник започна да пее, той остави публиката напълно изненадана. Талантливият свещеник каза:

Пея от известно време. Правя го от момче, обичам да пея. Винаги беше в гените. Бях част от шоуто на всички свещеници в Дъблин и това се раздели известно време назад.

Дмитрий Шеремета / Shutterstock.comОтец Кели говори за споменаването на пеенето на булката на репетицията, но тя не го беше приела сериозно.О. Кели преобрази малко текста, за да направи песента по-подходяща за сватбата. Започва:

Днес се присъединяваме тук, за да помогнем на двама души по пътя им.

„Алелуя“ на Леонард Коен, издадена през 1984 г., е една от най-обхващаните песни на всички времена, стана популярна след версията на Джеф Бъкли десет години по-късно и оттогава продължава да нараства популярността си.Когато свещеникътзавърши песента, той получи няколко овации и големи откровения. Отец Кели каза, че му харесва да носи музика за масите, правейки ги по-забавни.

NeufeldLeitha / YouTube

Видеото е направено отПатрик Ръше, който каза, че е изненадан като всички в църквата, когато отец Кели започва да пее.

Групата Sunlight, която правеше музиката за сватбата, току-що беше приключила с пеенето, когато той сложи бек пистата, но хората все още ги гледаха, тъй като не знаеха откъде идва музиката - те клатеха глави и казвайки, че не са били те. В края на песента той получи овации.

Операторът изпрати на младоженците линка към видеото, за да разберат колко популярно е станало.

NeufeldLeitha / YouTube

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Този ​​свят е по-добро място без нея“: Децата на жената написаха този жесток некролог след нейната смърт

Оказва се, че отец Кели работи по третия си албум. Той каза:

Правя го, за да направя няколко боб за местни благотворителни организации. Обичам да пея, но не бих искал да го правя на пълен работен ден - обичам това, което правя като свещеник.

Той също така добави, че ако някой има подарък, той е длъжен да го използва. И отец Кели върши чудесна работа, развивайки своите таланти, вдъхновявайки другите да правят същото!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Човекът изгражда огромен плувен басейн, на който да се наслаждава със семейството и приятелите си

Популярни Публикации