Доли Партън за съобщената от нея афера с Джуди Огъл: „Не можеш наистина да имаш страхотна връзка с жена“Бракът на Доли само прикритие ли е за истинската й връзка?

Въпреки че не се знае много за личния живот на Доли Партън, едно нещо можем да кажем със сигурност - тя е щастливо омъжена повече от 50 години.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от O, The Oprah Magazine (@oprahmagazine) на 26 декември 2018 г. в 11:14 ч. PST

Партън и Карл Томас Дийн се запознават още през 1964 г. и се смята, че това е любов от пръв поглед. Оттогава те поддържат връзката си здрава толкова много години, въпреки факта, че Дийн рядко се вижда публично със съпругата си.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Dolly0312 (@ dolly0312) на 22 ноември 2018 г. в 9:03 ч. PST

Но дали бракът на Доли е само прикритие за истинската й връзка?Приятел за цял живот

Много хора вярват на една луда теория, която все още циркулира от векове в Интернет. Предполага се, че Партън всъщност се среща с най-добрата си приятелка Джуди Огъл.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Доли Партън Фен. (@ dolly.lover.1) на 1 юли 2015 г. в 14:38 ч. PDTЛегендата на страната се опита да приспи тези слухове, като каза, че тя и Джуди са просто много близки приятели и че връзката им е чисто платонична.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от BUTCHCAMP (@butchcamp) на 23 декември 2018 г. в 6:20 ч. PST

Тя коментира:

Така че хората казват това - защото всъщност не можеш да имаш страхотни отношения с жена. Не съм гей, но имам толкова много гей приятели и приемам всички такива, каквито са.

Певицата сподели, че Джуди е най-добрата й приятелка повече от 60 години от детството. Тя смяташе Огъл за сестра си, а не за партньор. През 2012 г. тя каза в интервю:

Все още имаме страхотни приятелства и отношения и я обичам толкова, колкото обичам никого в целия свят, но не сме романтично замесени.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Саманта (@joy__love__peace) на 5 август 2018 г. в 8:02 ч. PDT

Освен това Доли отбеляза, че спекулациите за нейната сексуалност й помагат да се свърже с Опра, която също страда от същите фалшиви слухове. И така, очевидно е, че Партън е прав.

Знаменитости
Популярни Публикации