Етел Грейнджър: Жена с най-малката талия на света, която промени тялото си заради любовта- Етел Грейнджър: Жена с най-малката талия на света, която промени тялото си заради любовта - Знаменитости - Fabiosa

Хората могат да правят луди неща, когато са влюбени. В някои случаи действията им изглеждат сладки и романтични, но понякога те са луди. А това, което Етел Грейнджър направи, за да угоди на партньора си, е ако не лудо, но странно.Жената с най-малката талия на света

Етел Грейнджър е родена в началото на 1900 г. презКембриджшир.Когато се омъжи за млад астроном, Уилям Арнолд Грейнджър, през 1928 г., тя вероятно дори не можеше да си представи, че този брак ще я доведе до влизане Книгата на рекордите на Гинес .

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Сара Бернхард: Най-известната актриса в света и първата, която играе Хамлет във филма

Работата е там, че г-н Грейнджър обожаваше корсети и тънки талии . Етел имаше доста малка талия, за начало, само около 22 инча (56 см). Но за да угоди на съпруга си още повече, жената започна да носи корсети редовно, като ги затяга още повече.През 1939 г. е добавено името на Етел Грейнджър Книгата на рекордите на Гинес . За малко повече от 10 години от брака си, Етел успя да намали естествения размер на талията си с почти 10 инча - до само 13 инча (33 см).В допълнение към носенето на изключително тесни корсети, Етел носеше и обувки на много висок ток и направи много пиърсинг не само на лицето си, но и на тялото си. Всички тези действия имаха една цел - да угодят на съпруга си Уилям.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Морската ветеранска майка носи корсет в продължение на 23 часа всеки ден, за да запази талията си мъничка

Жертви, направени в името на любовта

чрез GIPHY

Етел Грейнджър направи много жертви в името на любовта. Жената почина през 1982 г. на 77-годишна възраст. През 2011 г. италианската версия на Vogue дори посветиха броя си от септември на жената. И макар постиженията й да са доста впечатляващи, те също са доста тъжни.

#fbf # 2011 любим италиански Vogue с #stellatennant на корицата, канализиране #ethelgranger вътре

Публикувано от Porochista Khakpour (@pchza) на 25 юли 2014 г. в 12:13 ч. PDT

Надяваме се, че и Етел, и Уилям са харесали начина, по който тялото й се е трансформирало през годините на стегнато връзване. Опустошително е обаче, че жената беше готова да направи такива екстремни неща на тялото си и да рискува здравето си, за да накара съпруга си да я хареса още малко.

чрез GIPHY

Истината красота на човек не е свързано с начина, по който изглежда, формата на тялото си или вида на дрехите, които носи. Вътрешната красота на човека е много по-важна. Няма причина да се опитваме да отговаряме на нечии стандарти и да изглеждаме перфектно в очите на друг човек. Всички жени са красиви такива, каквито са!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Снимки на бившата президентска двойка, улавяща истинската им любов

Популярни Публикации