Кити Кели твърди, че тя е единствената, която знае истината за истинския баща на ОпраНай-новите новини Кити Кели твърди, че тя е единствената, която знае истината за истинския баща на Опра във Фабиоза

Обществено мнение е, че легендарната телевизионна личност Опра Уинфри е имала трудно детство. Тя е родена в изолирана ферма в Мисисипи в семейството на Вернита Лий и Върнън Уинфри, но родителите й се разделят скоро след нейното раждане.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от barbersince98 (@ barbersince98) на 11 януари 2014 г. в 12:44 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Защо Опра Уинфри реши да няма деца?

Един американски автор обаче твърди, че историята, която всички знаем за Опра не е вярно и казва, че тя е единствената, която знае кой е истинският баща на Уинфри.

Скандалните думи на Кели

Кити Кели е известно име в литературния свят. Тя е написала редица най-продавани неоторизирани биографии, включително тази за Опра. Въпреки това, приказката на Кели за жената от телевизора всички знаем и любовта е много различна.Кити Кели твърди, че тяГети изображения / Идеално изображение

Журналистът разкрива много „подробности“ за вдигане на вежди за живота на водещия на токшоуто, които дори не сме могли да си представим, като най-шокиращият е за самоличността на истинския баща на Опра.Кити Кели твърди, че тяГети изображения / Идеално изображение

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Опра Уинфри предлага рядко прозрение за това какъв е редовният й живот извън камерите

Кели твърди, че през 2007 г. роднините на Уинфри са казали на телевизионния водещ истината за нея биологичен татко . Тя пише:

Свидетелството за раждане на Опра Гейл Лий съдържа още една грешка, назовавайки Върнън Уинфри като баща си. По-късно разбрахме, че не би могло да е истина, но по това време Вернита назовава Върнън като баща, защото той е последният от тримата мъже, с които тя е лежала.

Тя продължи, като каза, че Върнън е открил истината години по-късно, когато е проверил служебните записи и е разбрал, че не може да бъде бащата на Опра. но беше късно да отстъпим.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Фотограф: @iAmEvyWeath (@weathersbyimagery) на 9 януари 2016 г. в 20:11 ч. PST

Кели казва, че знае истината за мъжа, който всъщност е родил медийният магнат , но тя няма да разкрие тази информация до Вернита признава самата истина.

Предполага се, че информацията идва от лелята на Опра, Катрин Кар Естерс. По-късно обаче Естерс заяви, че Кели я е цитирал погрешно.

Кити отговори с думите на разочарование, като каза, че чувства, че Естер е била притисната да каже това. Но кой казва истината? Никога няма да разберем.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Опра говори за първи път за сърцераздирателните си последни моменти с късната си майка

Популярни Публикации