„Бракът е съвсем друго животно!“ Тайният брак на 39-годишния Захари Леви приключи само 6 месеца по-късноТайните излизат - Захари Леви се ожени тайно и се разведе в още по-тайно разделение! След кратък брак с канадска актриса, Миси Перегрим, холивудският парче вече е неженен и в момента той чака „подходящата жена“.

На 16 юни 2014 г. Захари Леви се жени за канадска актриса Миси Перегрим в Мауи, Хавай. Съобщава се, че двойката излиза от 10 години, преди да завърже възела. До този момент много подробности са неизвестни, но актьорът откровено каза, че не са подготвени за предизвикателствата в брака им.Никой не може да те подготви за брак. Бракът е съвсем друго животно!

Съпругата на Захари Леви беше неговият таен партньор, тъй като той предпочита да държи личния си живот под килима.

Раздялата

Следователно, Чък Бракът на звездата продължи само шест месеца - двойката подаде молба за развод на 3 декември 2014 г. Съобщава се, че съпругата на Захари Леви, Миси Перегрим, е тази, която иска законна раздяла.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Захари Леви (@zacharylevi) на 22 юли 2018 г. в 17:33 ч. PDT

Според TMZ документите за развод изглеждаха така, сякаш двойката иска да има приятелска раздяла. По този начин нито един от двамата не поиска съпружеска подкрепа и общностно имущество, така че правната битка беше много спокойна и нестабилна за обществеността.След като разводът на Захари и бившата му съпруга беше финализиран през април 2015 г., и двамата бивши партньори отидоха да постигнат големи неща в живота. Например представителят на Missy Peregrym сподели, че тя и нейният тогавашен приятел Том Оукли са били закачени по повод празненствата на Нова година през 2019 г., докато Захари Леви е все още неженен.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Missy Peregrym (@mperegrym) на 1 януари 2019 г. в 14:01 ч. PST

По време на онлайн интервю през 2019 г. с Достъп , холивудският актьор беше попитан дали има дама в живота му или не. Превръщайки се в червено, Леви отговори, че се фокусира върху любовта към себе си и самоприемането.

Независимо от това Шазам! звезда каза, че чака „подходящата жена да влезе в живота ми“. Той се доверява на съдбата и вярва, че тя ще се случи, когато се предполага.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Захари Леви (@zacharylevi) на 17 юни 2019 г. в 14:56 PDT

39-годишният Захари Леви изглежда доста забавен човек и сладкодумен човек. Също така сме сигурни, че има невероятна жена някъде, която чака да се появи в живота му много, много скоро!

Популярни Публикации