Трябва да смените мобилния си оператор? Научете как да мигате телефона си безплатноНуждаете се от компютър с USB кабела и нищо повече. Безплатен мигащ софтуер за телефон, който ще изтеглите, свърши цялата работа вместо вас.

Съвременните телефони са толкова прекрасни главно поради невероятната му многофункционалност и възможности за персонализация. Навремето никой не можеше да си представи, че малък правоъгълник ще ви даде възможност да се свържете с близките си хора по целия свят; гледане на телевизия и филми, без да е необходимо да излизате; и дори да купувате неща онлайн! Колкото и перфектно да изглеждат, съвременните телефони имат един поне един недостатък, за който искаме да говорим в тази статия - те се продават с вече вграден мобилен доставчик като Verizon, T-Mobile, AT&T и т.н.Трябва да смените мобилния си оператор? Научете как да мигате телефона си безплатноBeer1024 / Shutterstock.com

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как да преминем през Вашингтон пост Paywall и да четем статии безплатно

Как да мига безплатно телефон

Както може би вече се досещате, можете да препрограмирате настройките на телефона си и да промените оператора. Този процес се нарича мигане на телефон. Първо, препоръчваме да занесете телефона си на специалисти, за да предотвратите проблеми. Ако обаче имате търпение и не сте ужасни в съвременните устройства, определено можете да опитате да го направите сами и да спестите малко пари. Ще ви кажем как да мигате телефон с Android. Ще ви трябва компютър с USB кабела.

чрез GIPHY
  1. Първото нещо, което трябва да направите, е да изтеглите специален софтуер за флаш на вашия компютър. Има много различни видове, уверете се, че изтегленият от вас е съвместим с вашата операционна система, Windows 10, например. В противен случай просто няма да работи.
  2. Следващата стъпка е да разопаковате (разархивирате) изтегления пакет от файлове и да свържете телефона си с компютъра чрез USB кабела, който сте подготвили предварително.
  3. Следвайте инструкциите в ръководството към изтегления флаш софтуер. Обикновено това е текстов файл, наречен „Прочетете ме“. Използвайте софтуера в съответствие с инструкциите.
  4. Процедурата с флаш деактивира текущия ви телефонен оператор и основно препрограмира телефона на новия.
  5. След като софтуерът си свърши работата, можете да проверите дали е бил успешен. Трябва да отидете в менюто „Системни задачи“ в „Моят компютър“. Там трябва да намерите „Преглед на системната информация“. Сега отворете раздела „Хардуер“ и намерете опцията „Диспечер на устройства“. Този прозорец показва всички устройства, свързани към вашия компютър. Трябва да можете да намерите телефона си в категорията „USB контролери и портове“.

Трябва да смените мобилния си оператор? Научете как да мигате телефона си безплатноAbraksis / Shutterstock.comПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как да настроите новия си Chromecast и да предавате локални медии без Wi-Fi

Внимание: съществува риск от „ограждане на телефона ви“, което по същество означава, че операционната система на телефона може да спре да работи напълно, което от своя страна на практика превръща телефона ви в тухла или камък. За съжаление този риск все още съществува дори когато процедурата се извършва от професионалисти.Трябва да смените мобилния си оператор? Научете как да мигате телефона си безплатноРоман Косолапов / Shutterstock.com

В случай, че все още искате да мигате телефона си, има още едно нещо, което трябва да осъзнаете. Всяка гаранция, която сте анулирали, ако извършвате подобни или подобни манипулации. Познавайки рисковете и последиците, вече можете да направите избор. И ако все пак възнамерявате да го направите сами, последният ни съвет е да прочетете внимателно и внимателно инструкциите. Ако не разбирате нещо, намерете информацията онлайн, вместо да правите нещо по предположение. Късмет!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как да увеличавате и намалявате мащаба на вашия лаптоп: прости начини да поддържате очите си по-малко напрегнати

Технология Мобилни телефони Полезни хакове за живот Телефонни хакове за живот
Популярни Публикации