Народната принцеса: Съдебният патолог, който изследва тялото на Даяна, разсейва слуховете, че е била бременнаСъдебният патолог, изследвал тялото на принцеса Даяна, се обърна към слуховете, че принцеса Даяна е била бременна, когато е починала в автомобилна катастрофа в Париж.

Даяна Спенсър може да е била принцеса, но е била кралицата на сърцата. Принцеса Даяна почина след ужасна автомобилна катастрофа в Париж на 31 август 1997 г. Това се случи преди много години, но хората по целия свят все още обсъждат подробностите от нейния живот.

Патологът се обърна към слуховете, че принцесата е бременна

Д-р Ричард Шепърд е смятан за един от най-признатите съдебни патолози в света, тъй като е изследвал над 23 000 тела. Много от тях бяха известни личности, включително принцеса Даяна.

Д-р Шепърд е известен с изследването на тялото на принцеса Даяна за официалното разследване на нейната смърт в смъртоносната автомобилна катастрофа в Париж.Даяна и нейният партньор Доди Файед загинаха, когато мерцедесът им се разби в подземен тунел във френската столица през август 1997 г. След извършване на втора аутопсия на тялото й, беше очевидно, че на д-р Шепърд бяха зададени няколко въпроса за Даяна. Хората искаха да научат повече за външния й вид и здравословното й състояние по време на смъртта.ХоратаГети изображения / Идеално изображение

Например някои хора се питаха дали е бременна и дали е красива.Източникът на слуховете за възможната бременност на принцесата по време на смъртта остава неизвестен. Ричард Шепърд отговори на няколко въпроса. Той каза:

Патологично няма доказателства, че принцеса Даяна е бременна, но някои жени могат да кажат, че са бременни от момента на зачеването. Беше ли една от тях?

ХоратаГети изображения / Идеално изображение

Определено нямаше доказателства, че е бременна. Съдебният патолог беше сигурен, че Даяна щеше да е с нас, ако беше сложила колана си.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Любовната история на принцеса Даяна и Доди Файед може да бъде най-красивата от всички времена, докато смъртта ги раздели

Той добави, че ако беше спазила тази проста препоръка, щеше да оцелее в автомобилната катастрофа с леки наранявания.

ХоратаГети изображения / Идеално изображение

След като проведоха различни разследвания за трагедията, властите стигнаха до заключението, че смъртта на Даяна е резултат от „груба небрежност“ от страна на Анри, шофьора и папараците, които са следвали превозното средство на мотоциклети.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Тя беше майка като никоя друга: 21 години след смъртта й светът чества принцеса Даяна от Уелс

Популярни Публикации