Те не могат да издържат: Мъжете говорят за черти, които правят жената незадоволителна съпругаПоследни новини, които не могат да издържат: Мъжете говорят за черти, които правят жената незадоволителна съпруга на Fabiosa

Всеки би ви казал, че успешният брак изисква пълна ангажираност и от двамата партньори. Винаги ще има предизвикателства, но тези, които триумфират над тях, са двойки, които избират да застанат един до друг и да работят в екип.Всеки от нас има определени черти, които търсим в партньора. Но много мъже обикновено се съгласяват, че някои характеристики могат да накарат жената да се разглежда като лоша съпруга.

Те могатСтас Пономаренко / Shutterstock.com

Няколко от тези мъже споделиха мнението си в интернет форума Quora за да могат другите да получат представа за нещата, които не одобряват.

Нечестност и изневяра

Един потребител, Ралф Алби, посочи, че нещото, което той няма да понесе от жена си, е нечестност. Според него верността и верността са важни черти, които всяка жена трябва да притежава.Те могатVGstockstudio / Shutterstock.com

Недоверие

Що се отнася до Chase Mullery, съпругата може да се счита за „лоша“, ако не вярва на мъжа си. Той сподели история за това как съпругата му е била много прилеплива и притежаваща. Но нещата се оправиха, когато тя се научи да му се доверява и беше до него.Емоционална нестабилност

Рахул Наян посочи още един фактор, от който мъжете са предпазливи. В своя коментар той описа този тип жени като „психо“, тъй като те често притежават такива черти като неочаквани гневни изблици и непредсказуеми настроения. Тя може да е супер сладка и любяща една минута, а след това става бушуваща и агресивна на следващата.

Те могатVoyagerix / Shutterstock.com

Неуважително

Друг коментатор, Алън К. Харис, обясни, че една от основните черти на лошата съпруга е тази, която не уважава партньора си. Той заяви, че този тип жени могат да бъдат напълно насилствени или често да се отнасят с презрение към съпруга си.

Те могатCreative Images / Shutterstock.com

Безгрижие

Друга характеристика на лошата съпруга, според Алекс Брадли, е тази, която не се грижи за съпруга или семейството си. Прави каквото си иска и не полага усилия да зарадва всички около себе си.

Какво търсят мъжете в една жена

Като знаят какво чувстват тези мъже за лошо поведение на жените, някои също така посочват това, което според тях прави жената достоен партньор.

Те могатОт Rawpixel.com / Shutterstock.com

Те изразиха, че нещата, които търсят в „добра съпруга“ включват; уважение, романтика, емоционална наличност, благодарност и надеждност.

В крайна сметка всички търсим различни неща в партньора, така че докато всеки човек е честен със себе си, той трябва да има ясна представа за това какво смята за добър или лош съпруг.

Популярни Публикации