19-годишният син на Уенди Уилямс е красив пораснал мъж и е въглеродно копие на майка сиУенди Уилямс има само един син, 19-годишния Кевин Хънтър-младши, от бившия си съпруг Кевин Хънтър. Вижте снимките на сина на домакина!

Уенди Уилямс има едно дете, син Кевин Хънтър-младши, с бившия съпруг Кевин Хънтър. Двойката е била женена две десетилетия, преди нейният партньор да я изневери с много по-млада дама.Синът на Кевин Хънтър и Уенди Уилямс привидно се противопоставя на биологичния си баща поради скандала като веднъж беше арестуван за това, че го е ударил в лицето. Водещият на токшоуто обаче лети под радара в последно време и не е известно какви отношения имат всички те сега.

Уенди УилямсГети изображения / Идеално изображение

Уенди Уилямс и синът Кевин Хънтър-младши

19-годишният син на Уенди Уилямс, Кевин Хънтър-младши, е красиво пораснало момче и е копие на майка си.

Уенди УилямсГети изображения / Идеално изображение
Телевизионната личност не се вижда често с детето си, но през есента на 2019 г. тя се появи с него на церемонията си в Холивудската алея на славата в Лос Анджелис. Самотната майка сподели снимка в Instagram, на която целуна сина си бузата. Тя се погрижи да добави още по-очарователен надпис:

Сине мой, блясък! ️️️Уенди УилямсГети изображения / Идеално изображение

На церемонията Уилямс разказа Хора няколко прекрасни и обнадеждаващи думи към Кевин Хънтър-младши:

Той [Кевин Хънтър младши] винаги ме насърчаваше да продължавам. И никога не ме моли да се отдръпна от нещо, което казвам, което нося или нещо подобно. Той винаги е бил много насърчителен.

Уенди УилямсГети изображения / Идеално изображение

55-годишната има много близки и тесни отношения с единствения си син, особено след развода с бившия си съпруг и бивш бизнес партньор. В началото на декември 2019 г. Уенди Уилямс беше забелязана със своето красиво и очарователно дете да се разхожда по нощните улици, вървяйки ръка за ръка.

Дуото на майката и сина изглеждаше така, сякаш прекарваха заедно китове на времето, разхождайки се по улиците на Маями Бийч, Флорида.

Уенди УилямсГети изображения / Идеално изображение

Шоуто на Уенди Уилямс домакин финализира развода си от съпруга си Кевин Хънтър и сега посвещава времето си за себе си и сина им. Мислите ли, че Кевин Хънтър-младши прилича повече на майка си или на баща си?

Деца на знаменитости Семейство Реалити предавания Развлечения
Популярни Публикации