Момиче стана кралица на красотата на 11 г. Под натиска и манията на мама, но тогава всичко се промени до основи!Последни актуални новини Момиче стана кралица на красотата на 11 г. Под натиска и манията на мама, но тогава всичко се промени до основи! на Фабиоза

На 11 години, Саша Бенингтън беше по-известен от всяко друго средно дете на същата възраст.

Притежавайки невероятна красота, на нея се гледаше като на модел за родителите и света. Саша присъства на десетки конкурси за красота и направи телевизионни участия с моделиране.

Саша е щастлив, да. Саша обича да позира пред камерата. Тя обича цялото внимание. Тя е голям позер.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 12 фрази, за да помогнете на детето си да се изправи в конфликтИзненадващо, майката на Саша, Джейн, беше самата модел Максимална сила на 23 години. Тя се нарича „вкусна мумия“, което означава да бъде „гореща мумия“. Следователно тя искаше да предаде таланта си на модел на дъщеря си.

Проблемите обаче започнаха, когато Саша разбра, че тя не представя нищо в живота си, освен красивия си външен вид.Майка й я смяташе за бъдещ модел, но Саша скоро започна да се смята за глупава и тя не искаше да бъде такава.

Основна смяна

През 2011 г. животът на Саша Бенингтън се промени напълно. От амбицията да бъде кралица на красотата, тя решила да стане боксов играч. Иронично, а?

Тя спечели много битки и беше на северозапад Аматьорска боксова асоциация титуляр.

Целта ми е да се състезавам на олимпийски игри. Моите треньори ми казаха, че съм достатъчно добър, така че към това се стремя. Очевидно е, че боксът е напълно различен от конкурсите за красота, но трябва да бъдете също толкова дисциплинирани. Наистина ми харесва.

15-годишната тийнейджърка носеше изискани дрехи и слагаше грим под натиска на майката и налагаше. Но израстването означава придобиване на собствени мечти и визии. Тя продължи да разкрива как нейните връстници са я съдили, тормозели и й завиждат зад гърба. Хората биха я гледали само като модел за красота и нищо друго. И Саша искаше да докаже, че е ценна и не просто „хубава бомба“.

Исках да мога да отстоявам себе си, ако трябва, затова слязох в боксовата фитнес зала и открих, че съм добър в това.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Саша Бенингтън (@ sasha.bennington) на 7 април 2016 г. в 18:38 ч. PDT

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Как да накарате детето си да се държи, без да крещи и пляска

Въпреки че блондинката продължава да участва в конкурси за красота и шоута (които най-често печели), но истинската й страст сега е боксът. Тя тренира 5 пъти седмично и мечтае да спечели злато за Великобритания.

Бях обсебен от външния си вид. Мислех, че това е най-важното, но сега знам различно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Саша Бенингтън (@ sasha.bennington) на 6 април 2016 г. в 15:28 ч. PDT

Едно от най-значимите неща е, че майка й Джейн преосмисли живота си и вече не е обсебена от красотата.

Поглеждайки назад, не трябваше да го правя. Не трябваше да се опитвам да направя Саша да прилича на Йордания - съжалявам и бих направил нещата по различен начин.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Саша Бенингтън (@ sasha.bennington) на 20 април 2016 г. в 19:10 ч. PDT

Е, хубавият боксьор е нещо ново. Може би Саша ще използва както физическата си сила, така и магията за красота, за да победи противниците, а?

Всеки има собствени мечти

Доста често родителите се опитват да налагат на децата своите скрити желания или заровени мечти. Те се опитват леко (или не) да ги принудят да правят това и онова, забравяйки, че децата имат собствени идеи, дори в ранна възраст.

По някакъв начин, възрастните поставят конкретни очаквания на своите потомци за това какво да правят, кой да бъде, кой начин да изберат. Но това не е наред. Най-добрият родител е, че този, който позволява на детето да избира какъвто и да е начин и дори да звучи неясно и странно, е по-добре да съветва, вместо да натиска.

Момиче стана кралица на красотата на 11 г. Под мамаlassedesignen / Shutterstock.com

Всъщност Саша Бенингтън доказва как родителите могат да налагат собствени мечти на децата, но след като пораснат, всичко се променя. Ние отговаряме за нашите перспективи, мисли и амбиции!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Отглеждане на перфектно дете: Налягането може да е твърде високо

Популярни Публикации