Жестокият бивш на Мерилин Монро, Артър Милър, отряза сина му със синдрома на Даун от живота муПоследни актуални новини Жестокият бивш Мерилин Монро, Артър Милър, изряза сина му със синдрома на Даун от живота му във Фабиоза

Известният драматург и активист Артър Милър, който някога е бил женен за Мерилин Монро, е живял с тъмна тайна през целия си живот.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мат Берман (@mrmattberman) на 3 декември 2018 г. в 23:44 ч. PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Актрисата и модел със синдром на Даун Джейми Брюър има послание към хората, които използват пренебрежителен език

Той пише красиви пиеси за семейни връзки

В широко популярните си пиеси, Смърт на продавач и Всичките ми синове , той често изследваше красотата на семейните връзки и болката на разкъсаните семейства.

Мерилин МонроgettyimagesНо нова пиеса, Есен , който започна да работи през юни , Разказва сърцераздирателната история на известен драматург, чийто живот е перфектен, докато синът му не се роди Синдром на Даун . Написано е от Бернард Уайнроб и се оказва, че историята се основава на реални събития от живота на мелничарите.

Тайният син, който той изостави

Драматургът и съпругата му фотограф Инге Морат години наред криеха сина си от обществеността. Даниел е роден със синдрома на Даун след раждането на дъщеря им Ребека.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @ maud02 на 21 октомври 2018 г. в 12:48 ч. PDT

И Милърс избра да го посвети в институция - противоречивото училище за обучение в Саутбъри в централната част на Кънектикът - по съвет на лекар.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Мажоретка със синдрома на Даун Безмилостно тормоз: Тогава играчите на баскетбола дойдоха да я спасят

Милър според съобщенията никога не е посещавал сина си или е опознавал нещата, за които Даниел се е грижил. Малкото хора в живота на драматурга, които знаеха, че има син, го видяха за последно едва на седмици.

Съобщава се, че той е отрязал малкото момче, за да защити Ребека да живее с брат, който има синдром на Даун.

Ребека защитава баща си

Сега на 51 години, Даниел беше напълно изрязан от перфектната картина на живота на родителите си. Едва две седмици преди смъртта на Милър през 2005 г. той се поддаде на натиск от съпруга на дъщеря си, актьорът Даниел Дей-Луис, да включи сина си в завещанието си. И все пак, приживе Милър беше уважаван активист.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от El Teatro EC (CCI-Scala) (@elteatroecuador) на 27 ноември 2018 г. в 14:19 ч. PST

Говорейки за противоречията на баща й. Ребека Милър издава съобщения, в които се твърди, че баща й никога не е посещавал Даниел. Тя признава, че той не е посетил достатъчно, но казва, че това, което е направил драматургът, не е необичайно.

Мерилин Монроgettyimages

Според Ребека тя не знае много за случилото се, но връзката й с брат й е на страхотно място.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Момиче със синдром на Даун завърши успешно въпреки малката вяра на другите

Популярни Публикации