Оливия Нютън-Джон разкрива какво би се случило, ако беше срещнала съпруга си, когато беше по-малкаПоследни актуални новини Оливия Нютън-Джон разкрива какво би се случило, ако беше срещнала съпруга си, когато беше по-млада във Фабиоза

Популярната англо-австралийска певица и актриса Оливия Нютон-Джон разкрива какво би станало, ако се срещне със съпруга си, когато беше по-малка.Оливия Нютон-Джон разкрива какво би се случило, ако тя Грес (1978) / Paramount Pictures

Нейният любовен живот

Оливия Нютон-Джон е имала своя справедлив дял от изпитания и лични трагедии. Тя се омъжи за актьора Мат Латанци, който беше с 11 години по-млад от нея през 1984 г. Двойката, която се срещна на снимачната площадка на филмовия мюзикъл Ксанаду имаше дъщеря Клои, но за съжаление се разведе през 1995 г.

Среща със съпруга си, когато беше по-малка

The Грес актрисата става откровена за това какво би станало, ако се срещне със съпруга си в по-млада възраст.В интервю с Телеграфът, 70-годишната Оливия разказа какво ще направи по-младото си аз за съпруга си, американския бизнесмен Джон Истърлинг.Актрисата призна, че нейното по-младо аз ще обича Джон, тъй като той е много топъл и се интересува от хората. Тя каза:

Ако ме срещнеше като 10-годишно дете, той щеше да ми покаже растенията, които отглежда, и да ме научи на професии.

Тя намери любовта на 59 години

След като преживя много сърдечни болки, Оливия намери щастие в любовта на живота си бизнесмен Джон Истърлинг. Двамата се влюбиха по време на пътуване няколко години, след като бившият партньор на Оливия Патрик Макдермот мистериозно изчезна през 2005 година.

Актрисата и бизнесменът се ожениха на частна церемония още през 2008 г., когато беше на 60 и живееха щастливо досега. Въпреки че се срещаше малко, актрисата твърди, че това не е любов от пръв поглед и не е очаквала връзката им да стане толкова сериозна.

Оливия Нютон-Джон доказва, че човек може да преодолее всички трудности, да намери любов и да стане щастлив на всяка възраст.

Популярни Публикации