Тя му спаси живота, но той не можеше да бъде верен: Антъни Хопкинс се разведе с половинката си след 29 години бракАнтъни Хопкинс и Дженифър Линтън бяха заедно почти три десетилетия. Тя му спаси живота и кариерата, но той не можеше да бъде верен. Сега уелската звезда отново е омъжена. Той завърза възела с нова жена една година след развода си.

Когато Антъни Хопкинс се ожени за Дженифър Линтън на 13 януари 1973 г. той намери стабилност в нея. По-късно актьорът отбеляза, че може да се „подпира“ на жена си, което е качество, което търсеше в мъжа.

През следващите три десетилетия тя му беше най-голямата помощ и подкрепа. Тя го спаси от пристрастяването му към пиенето и когато се премести в Лондон, докато Хопкинс остана в Холивуд, тя му даде свободата, за която жадуваше.

Тя му спаси живота, но той не можаГети изображения / Идеално изображениеАнтъни Хопкинс се срещна със съпругата си на летището, когато Линтън беше изпратен там, за да го вземе, защото той пропусна полета си. По това време Хопкинс е бил алкохолик. Въпреки това те се влюбиха и тя спаси кариерата му, а може би и живота му.

Тя му спаси живота, но той не можаГети изображения / Идеално изображениеДвойката никога не е имала деца, но Антъни Хопкинс има дъщеря от първия му брак. Въпреки това Антъни Хопкинс и Дженифър Линтън не бяха предназначени да бъдат.

Семейни проблеми на Антъни Хопкинс

Въпреки че Дженифър помогна на Антъни да се пребори с алкохолната си зависимост, любовта им не продължи. Антъни Хопкинс подаде молба за развод след 29 години брак.Тя му спаси живота, но той не можаГети изображения / Идеално изображение

Никой не знае каква е била истинската причина за края на техния съюз. Много съобщения обаче казват, че уелската звезда не е била вярна на жена си. Той получи указ в семейния отдел на Върховния съд на Лондон.

Тя му спаси живота, но той не можаГети изображения / Идеално изображение

Антъни твърди, че двамата с Дженифър са се „отдалечили“ с времето и са се разделили преди няколко години. Тя остана във Великобритания, а той получи американско гражданство и остана в САЩ.

Антъни Хопкинс сега

Малко след като се разведе официално, Антъни бързо продължи и се ожени за друга жена, родена в Колумбия, търговец на антики Стела Арояве.

Тя му спаси живота, но той не можаГети изображения / Идеално изображение

Стела и Антъни Хопкинс са женени от 16 години от 2003 г. Той сподели, че срещата с новата му съпруга е най-доброто нещо, което му се е случвало тъй като тя го спаси от депресия . Да се ​​надяваме този брак да продължи.

Знаменитости Двойки знаменитости
Популярни Публикации