Мел Гибсън можеше да бъде най-богатият актьор в света, но бившата му съпруга взе половината от парите си след разводаМел Гибсън и първата му съпруга Робин Мур се развеждат, след като прекарват 26 години рамо до рамо. Актьорът може да се превърне в най-богатите знаменитости в света, но бившият му партньор взе половината от активите му. Защо?

Вероятно няма човек, който да не е чувал за Мел Гибсън. Той е толкова популярен по целия свят, че е трудно да живееш, без да чуеш името му и да знаеш огромния му път към славата.Освен това нетната стойност на Мел Гибсън е наистина впечатляваща и той е една от най-богатите знаменитости във Вселената. Според прогнозите за 2019 г. състоянието на актьора е около 425 милиона долара, което го прави сред най-изявените актьори за всички времена.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мел Гибсън (@melgibson_fanpage) на 28 септември 2019 г. в 12:47 ч. PDT

Първата съпруга на Мел Гибсън

Нетната стойност на Мел Гибсън беше 850 милиона долара, но след това развод от първата му съпруга Робин Мур, тя взе половината си.

На 24 декември 2011 г. Бесен Макс звезда финализира публичния си развод с Робин Мур. Според правните доклади , под щата Калифорния, бившата съпруга на Мел Гибсън имаше право на половината от активите му, тъй като не са подписали предбрачен договор през 1980 г., когато са се оженили.

Двойката беше женена в продължение на 26 години брак, но пет години преди развода се разделиха, когато Гибсън беше задържан за шофиране под влияние в Малибу. Въпреки че Робин Мур подаде молба за развод, заявявайки „непримирими различия“ през април 2009 г., след като публично се оттегли от бременната Оксана Григориева, от която сега има дъщеря.

Момиченцето е допълнително дете за Мел, откакто го има седем деца с първата си съпруга.

Най-богатата знаменитост е Опра Уинфри, чието състояние се оценява на 2,4 милиарда долара. И все пак нетната стойност на Мел Гибсън също е впечатляваща, тъй като той е в топ 10 на най-богатите актьори в света.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Мел Гибсън (@melgibson_fanpage) на 16 юли 2019 г. в 8:37 ч. PDT

Какво мислите за първата съпруга на Мел Гибсън? Прав ли беше Робин Мур да вземе половината от активите си след развода? Разбира се, холивудският актьор е малко противоречив и обезпокоителен, отнемаше половината състояние? Наистина е късметлийка, а!

Двойки знаменитости Семейни проблеми Скандал за знаменитости Развлечения Телевизор
Популярни Публикации