„Единственият“ на Траволта? 18 години неговата старша Даяна Хайланд показа на Джон истинска любов преди ракът да я отведеПоследните актуални новини „The One“ на Траволта? 18 години неговата старша Даяна Хайланд показа на Джон истинска любов, преди ракът да я отведе във Фабиоза

Даяна Хайланд беше актриса, в която Джон Траволта се влюби на снимачната площадка Момчето в пластмасовия балон.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Jayne (@angels_in_velvet) 25 януари 2019 г. в 7:36 PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Внучката на Пати Дюк Александра поразително прилича на легендарната си бабаВъпреки че Даяна беше с 18 години по-възрастна от Джон, двойката никога не обърна внимание такава огромна разлика във възрастта .

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от S M Shahrukh Picklu (@the_picklu_experience) 26 март 2018 в 11:54 PDTИстински смисъл на любовта

Даяна Хайланд, която е била с 18 години по-голяма от Джон Травота, му е показвала истинското значение на любовта и преди ракът я отнесе .

По време на едно от интервютата Джон Траволта разкри, че никога не е бил по-влюбен в никого и че Даяна е била много специален човек за него.Никога през живота си не съм бил по-влюбен в никого. Мислех, че съм влюбен и преди, но не бях. От момента, в който я срещнах, бях привлечен. Бяхме като двама маниаци, които си говореха през цялото време на снимачната площадка на Bubble. След месец стана романтично.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Jayne (@angels_in_velvet) 25 януари 2019 г. в 7:35 PST

Даяна показа на легендарния актьор как изглеждат идеалните връзки и те много се забавлявахме заедно . Изглеждаше, че те са предназначени един за друг.

Забавлявах се с Даяна повече, отколкото някога през живота си. И странното е, че точно преди да се срещнем, си помислих, че никога няма да имам успешна връзка. Тя ми каза, че и тя е мислила същото. Тогава, бам.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Jayne (@angels_in_velvet) 25 януари 2019 г. в 7:35 PST

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Кортни Кокс оголва сърцето си за борбата с плодовитостта, спонтанните аборти и опита по време на бременност в нови сериали

Но за съжаление ужасната болест отне живота на Даяна. Hyland е диагностициран с рак на гърдата и е трябвало да се подложи на мастектомия. Даяна почина на 27 март 1977 г. на 41-годишна възраст поради усложнения от рак.

Синът на Даяна Хайланд, Захари, веднъж разкри, че актрисата е починала в ръцете на Джон и казва, че Траволта обича безусловно майка си. Съобщава се, че Джон е останал близък със Захари Гудсън и те имат доста надеждни отношения.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Zachary Goodson (@zacharygoodson) 27 март 2013 г. в 6:52 PDT

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Zachary Goodson (@zacharygoodson) 3 септември 2016 г. в 9:00 ч. PDT

Даяна Хайланд, която беше с 18 години по-възрастна от Джон Травота, наистина показа истинския смисъл на любовта към легендарния актьор, но за съжаление ужасната болест отне живота й.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Все още семейство? Анна Фарис вече знаеше бившия си, Крис Прат, е на път да предложи на Катрин Шварценегер

Популярни Публикации