13-годишният син на Доналд Тръмп е бил жестоко тормозен в училище, според Reports. Но защо има нулева реакция от Белия дом?- 12-годишният син на Доналд Тръмп е жестоко тормозен в училище. Но защо има нулева реакция от Белия дом? - Знаменитости - Фабиоза

13-годишният син на Доналд и Мелания, Барън Тръмп, обикновено се държи далеч от обществеността от родителите си. Никой не знае точната причина да пази живота си в тайна.gettyimages

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Сървайвър от Паркленд“ призовава Мелания Тръмп да се изправи като Доналд Тръмп-младши

Предполага се, че Мелания иска Барън да има обичайно детство. Тя иска да му даде възможност да расте нормално и да избягва вниманието на медиите.

gettyimagesПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Доналд Тръмп-младши реагира на коментарите на Мерил Стрийп за Мелания и Иванка Тръмп

Съобщава се, че това е свързано и с доклади за тормоза на Барън в училище поради факта, че баща му е президент. Предполага се, че Барън Тръмп е изправен пред не физически, а словесен тормоз.Според Холивудски живот , Мелания Тръмп беше много загрижена за тази ситуация и се опита да защити сина си от нея. Както всяка майка, тя иска детето й да стои далеч от тормоза. Докладът гласеше:

Най-лошото е, че сърцето й се разбива за сина й, който редовно се дразни в училище и трудно защитава баща си пред съучениците си. Толкова е жалко някой толкова млад и невинен да се справи с това, така че определено се надяваме Барън и Мелания да се почувстват по-скоро.

gettyimages

За съжаление тормозът остава един от най-големите социални проблеми в САЩ. Според официалната статистика всяко четвърто дете редовно се тормози в училище.

Резултатите от проучването SAFE показват, че тийнейджърите най-често се сблъскват с тормоз в 6 кластидо 10ти. През този период участието в дейности, свързани с тормоз, е най-високо.

Около 30% от американските студенти редовно участват в тормоза или като жертва, или като насилник.

gettyimages

Надяваме се, че Барън Тръмп вече няма да бъде закачан от своите съученици.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Месец след твърдения за афера на Доналд Тръмп, Мелания Тръмп излиза

Доналд Тръмп Белия дом

Популярни Публикации