Децата на Майк Фарел не издържаха на втората съпруга на татко Шели Фабарес: ​​„Разводът беше много тежък за децата“Майк Фарел се запознава с втората си съпруга Шели Фабарес през 1970 г., когато той все още е женен.

Подобно на много известни двойки, Майк Фарел и първата му съпруга Джуди не успяха да накарат брака им да проработи.Неуспешният брак на Майк Фарел

Двойката се влюби за първи път, когато си партнира в няколко епизода на 'M-A-S-H'.

Джуди изигра различни персонажи на медицинска сестра, докато първият й съпруг Майк Фарел беше член на ролята на капитан Б. Дж. Хъникът.

Вижте тази публикация в Instagram

Съобщение, споделено от Самара (@pinupgirlatheart) 8 октомври 2019 г. в 14:07 PDTМайк се жени за Джуди Хейдън през август 1963 г. и по-късно те изпълняват заедно в Laguna Playhouse. Двойката прекара почти 20 години заедно и има две деца, син Майк-младши и дъщеря Ерин.

За съжаление любовта на Майк изчезна и той се раздели с Джуди през 1980 г. Разводът им бе финализиран през 1983 г.Въпреки че разводът беше болезнен, двамата отново намериха щастие, но с различни хора.

Фарел и съпругата му Шели

Майк Фарел се запознава с втората си съпруга Шели Фабарес през 1970 г., когато той все още е женен.

Шели участва в телевизионния сериал на Майк „The Interns“ и въпреки че Майк я харесваше, той не искаше да изневерява на жена си. Но когато дванадесет години по-късно те се свързаха отново на конвенция на филиали на CBS, двойката стана повече от приятели. И двамата бяха разведени с приятелите си, Фарел от съпругата си на 17 години, актрисата-сценарист Джуди Фарел, а Фабарес от звукозаписния магнат Лу Аглер.

Те излизаха известно време и се ожениха през 1984 г. в дома на Тихия палисад на лелята на Фабаре, актрисата ветеран Нанет Фабрей.

Майк ФарелГети изображения / Идеално изображение

Децата му не харесваха нова майка

Бракният им живот обаче в началото не беше лесен. Децата на Фарел от бившата му съпруга Майк и Ерин не можеха да приемат Фабарес като майка си.

Тя каза,

„Разводът беше много тежък за децата. Отне много любов, търпение, смелост и сила, но сега те имат два солидни дома, което искахме всички. “

Но по-късно всичко беше подредено и те все още са заедно.

Майк ФарелГети изображения / Идеално изображение

Шели Фабарес и Майк Фарел са женени повече от 35 години и изглежда няма да спрат да се концентрират върху семейния си живот.

Веднъж каза Майк По близо , че Шели „е любовта, която търсих през цялото това време“ и вярваме, че нищо не може да ги отдели след толкова много години заедно.

Въпреки че разводът е тъмно време, той често дава нов шанс на хората да започнат нова страница от живота си. Шели и Майк все още са влюбени и честно казано, не можем да бъдем по-щастливи за това прекрасно семейство!

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Ейми Полер за сърцераздирателна развод от съпруга Уил Арнет: „Чувстваш се невероятно сам“

Деца на знаменитости Двойки знаменитости Знаменитост
Популярни Публикации