Скот Истууд споделя снимка на баща си Клинт и феновете са убедени, че 'може да са близнаци!'Скот Истууд остави феновете си в състояние на учудване наскоро, когато сподели снимка на известния си баща Клинт. Хората нямаше как да не посочат силната прилика между баща и син.

Това дуо баща-син не само споделя любовта към актьорството, но имат и няколко други общи неща, включително външния им вид. И една конкретна снимка направи това по-очевидно от всякога.Като баща като син

Скот Истууд е 33-годишният син на актьора Клинт Истууд, който е на 89 години.

Клинт прекарва много години, създавайки процъфтяваща и успешна кариера за себе си като актьор и режисьор. И по всички признаци Скот върви по същия път.

Скот Истууд споделя снимка на баща си Клинт и феновете са убедениГети изображения / Идеално изображение

През годините феновете опознават Скот не само като сина на Клинт, но и самият актьор. Тъй като дебютира в киното през Знамена на нашите бащи през 2006 г. сме го виждали да расте в занаята си. Въз основа на неговата беше , знаем, че оттогава участва в други проекти, включително Invictus , Фалшификаторът , и Проблем с кривата .Въпреки славата на баща си, Скот първоначално искаше да проникне в света на актьорството по собствени заслуги. Говорейки с Списание Интервю , той отвори решението си да използва сценичното име Скот Рийвс, когато започна да се разклонява, тъй като не смяташе, че трябва да направи връзката си с известния си баща твърде очевидна.

Всички - агенти, мениджъри - искаха да отида в Истууд и аз отказах. Казах, че искате да ме представлявате, вие представлявате Скот Рийвс.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Скот Истууд (@scotteastwood) на 31 май 2018 г. в 15:53 ​​ч. PDT

Силна прилика

Въпреки че Скот е твърдо решен да се справи сам в света на актьорството, това не му пречи да отдаде почит на известния си баща. Една скорошна снимка, особено, говореше много хора.

Скот публикува невиждана досега снимка на много по-младия си баща, вероятно на снимачната площадка на западен филм. Докато много фенове на Клинт обожаваха снимката, някои не можеха да не посочат приликата между баща и син.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Скот Истууд (@scotteastwood) на 29 януари 2020 г. в 18:54 ч. PST

@lbnphotography:

Ти си неговото мини-аз! Може да са близнаци !!!

@ trina3333:

Близнаци

@ jenn7300:

Луд колко си приличате. Обичайте този човек.

@eirbook:

Как си приличате толкова много?!?!?!

@malloryplaster:

Изглеждаш точно като баща ти е нереално. Вик към генетика.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Скот Истууд (@scotteastwood) на 9 октомври 2019 г. в 15:39 ч. PDT

Силна връзка между баща и син

Всеки баща би се гордял да види как синът му прави толкова големи крачки в кариерата по свой избор. И изглежда, че Скот е развълнуван да има и Клинт като баща, както илюстрират тези неща, които мъжете са казали един за друг.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Скот Истууд (@scotteastwood) на 22 юли 2019 г. в 20:04 ч. PDT

  • В интервю с Списание Lufthansa , Клинт изрази убеждението си, че Скот е „по своя път“ и надеждата му като баща е всяко от децата му да намери своя път. 'Това ме радва много', каза той
  • Веднъж Скот похвали баща си, че изглежда толкова добре въпреки възрастта си. По-младият Истууд заяви, „89 и все още го убива“, докато споделяше снимка на себе си и баща си.
  • Скот Истууд също споменава баща си като „легенда“ няколко пъти, включително този рожден ден извиквам .
Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Скот Истууд (@scotteastwood) на 3 ноември 2019 г. в 14:52 ч. PST

Известният Клинт Истууд очевидно е типът мъж, който поставя щастието на децата си на първо място. Така че можем да разберем защо Скот толкова държи на него. В допълнение към това, Скот очевидно уважава баща си и кой може да го обвини? Феновете на Клинт все още са изумени от това колко отдаден Клинт остава в работата си, въпреки че е навлязъл в 80-те. От външния вид на нещата Скот би могъл да стане толкова голяма легенда, колкото баща му.

Знаменитости
Популярни Публикации