5 ефективни упражнения за лице за намаляване на носогубните гънки- 5 ефективни упражнения за лице за намаляване на носогубните гънки - вдъхновение - Fabiosa

Назолабиалните гънки са линиите, които се появяват отстрани на устата. Повечето хора започват да ги забелязват, когато остареят, но в действителност всички хора ги имат. Те са особено видими, когато започнем да се усмихваме или да се смеем.

SIDE / Shutterstock.com

Много жени не обичат назолабиалните гънки и искат по някакъв начин да се отърват от тях. Някои от тях използват колагенови пълнители и лифтинг на лицето, но не всеки знае че те могат да бъдат лекувани чрез упражнения за лице.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Въпреки че има огромна рождена марка на лицето си, Мариана Мендес все още е силна и горда

goodluz / Shutterstock.com1. Портмонето и джобовете

Използвайте двете ръце, за да поставите показалеца и средния пръст от двете страни на устата. Отначало опитайте да издърпате ъглите на устните си нагоре към ушите. След това просто стиснете устните си и се опитайте да надуете.

файл404 / Shutterstock.com2. Голямото О

Започнете с оформяне на устата си в О-образна форма и покриване на зъбите с устни. След това се опитайте да усмихнете повдигане ъглите на устата. В същото време масажирайте лицето точно под слепоочията.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: 5 лесни и ефективни упражнения, за да направите лицето и шията си по-добре тонизирани

aijiro / Shutterstock.com

3. Усмивката надолу

За да изпълните това упражнение, сложете три пръста на бузите си и ги избутайте надолу. Докато го правите, опитайте да повдигнете бузите си, като се усмихвате възможно най-силно.

Феликс Мизиозников / Shutterstock.com

4. Десният ляв портмоне

Това упражнение е много лесно: просто дръжте главата изправена и стиснете устата си надясно, след това наляво. Но имайте предвид, че не трябва да движите долната челюст.

Cookie Studio / Shutterstock.com

5. Бръчката на носа

Опитайте се да повдигнете и да набръчкате носа, сякаш усещате нещо лошо. Повторете тази процедура 10 пъти и за кратък период от време ще го направите забележете резултатите.

Platslee / Shutterstock.com

Ако искате да се отървете от назолабиалните гънки, опитайте да направите тези 5 лесни, но ефективни упражнения за лице.

mimagephotography / Shutterstock.com

Между другото, това състояние се счита за нормална част от човешката анатомия, а не за медицинско състояние или признак на стареене.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Човек губи част от лицето си, 6 пръста и двете си крака, след като кучето му го почеса


Тази статия е само с информационна цел. Не се самодиагностицирайте и не се самолекувайте и във всички случаи се консултирайте със сертифициран медицински специалист, преди да използвате каквато и да е информация, представена в статията. Редакционният съвет не гарантира никакви резултати и не носи никаква отговорност за вреда, която може да възникне от използването на информацията, предоставена в статията.

Упражнение
Популярни Публикации