Красивата дъщеря на Джон Гарфийлд е тръгнала по стъпките на своя изтъкнат баща и е станала страхотна актрисаДжули Гарфийлд е наградена актриса от театър, филм и телевизия, която поддържа наследството на покойния си баща жива.

Възрастната дъщеря на Джон Гарфийлд уважава наследството на легендарния си баща. Джули тръгна по стъпките на баща си и стана страхотна актриса.Семейството на Джон Гарфийлд

  • Актьорът Джон Гарфийлд спечели световната си слава през 40-те години.

  • През целия си живот Джон беше щастливо женен за една жена на име Роберта.
  • Джон и Роберта бяха благословени с три деца. За съжаление, но най-голямата им дъщеря почина от алергия на 7-годишна възраст.
  • Другите деца на двойката, синът Дейвид и дъщеря Джули, са тръгнали по стъпките на известния си баща и са станали актьори.
  • Въпреки че някои хора обвиняваха Джон Гарфийлд, че е твърде суров и дори ядосан, особено когато общува с фенове, дъщеря му Джули отрече тези твърдения.

Джули каза:

Позицията на баща ми беше основно: „Попитайте ме каквото искате за себе си. Аз ще ти кажа. Но не ме питайте за жена ми и не ме питайте за приятелите ми.

  • Джон Гарфийлд почина на 39-годишна възраст. Причината за ранната му смърт беше съобщена като сърдечни проблеми и стрес след поставянето му в черния списък.Коя е дъщерята на Джон Гарфийлд?

Джули Гарфийлд наследи красотата на майка си и на известния си баща актьорски умения. Джули успя да постигне успех като актриса в театър, филм и телевизия. Кариерата й всъщност обхваща вече десетилетия.Феновете познават Джули Гарфийлд заради невероятната й работа във филми като Гудфелас, Джон и Мери, любовна история, и много други.

Другата страст на Джули освен актьорството е рисуването. Звездата признава, че се чувства почитана, че е учила живопис с такъв Гуру в тази област като Лео Мансо.

Дъщерята на Джон Гарфийлд също е учителка по актьорско майсторство. Започва да преподава през 1984 г., докато работи на Бродуей. Веднъж Джули призна, че се чувства благодарна за възможността да сподели своите знания и умения млади актьори.

Поддържане на наследството на Джон Гарфийлд живо

Уменията за рисуване на Джули Гарфийлд й помогнаха да отбележи покойния си баща по много сладък начин. Джули направи а портрет на легендарния й татко която по-късно спечели награда в The Arts Students League.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация от Julie Garfield (@juliegarfieldmintz) 6 януари 2018 г. в 1:52 PST

В едно от нейните интервюта, Джули обясни че когато баща й страдаше от сърдечни проблеми, единственото, за което се тревожеше, беше неспособността му да работи.

Джули каза:

Когато не ви е позволено да правите нещото, което обичате най-много, то може да ви убие.

Актрисата добави за известния си баща:

Той трябва да бъде запомнен като дядо на актьорството и филма.

Хората могат да казват различни, добри или лоши неща за Джон Гарфийлд, но това, което знаем със сигурност е, че той е бил отдаден семеен човек. Джон Гарфийлд обичаше децата си и те го обичаха обратно. Добре е да се знае, че Джули Гарфийлд поддържа наследството на известния си баща живо. Можете да живеете вечно, ако сте запомнени от децата и внуците си.

Знаменитости
Популярни Публикации