Шърли Джоунс беше 'Невероятно горд' на внука, Джак Касиди, красиво изпълнение в 'The Voice'Последните актуални новини Шърли Джоунс беше 'Невероятно горд' на внука, Джак Касиди, красиво изпълнение в 'The Voice' на Fabiosa

Внуци на легендарни звезди винаги са почерпка. Те внасят новаторство и свежест в таланта на своите предци. Плочка от клана Касиди, Джак Касиди показва какво може да предложи на света. И, да, баба му, Шърли Джоунс също одобри неговата страхотност!ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дейвид Касиди: Легенда, квалифициран актьор и звезда от „Семейство Яребици“

Класическата американска любима, Шърли Джоунс е служила на Холивуд близо шест десетилетия като актриса, а по-късно и като певица. Тя се качи на влака на славата с дебюта си Оклахома! (1955). На следващата година се омъжи за актьора Джак Касиди, който вече имаше син на име Дейвид Касиди. По-късно двойката има трима собствени синове; Шон, Патрик и Райън. Шърли се омъжи повторно, след като се раздели с него, но нямаше повече деца.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от José Carlos (@jocabaco) на 7 ноември 2018 г. в 13:58 ч. PSTПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: „Ще ценя годините, прекарани в съвместна работа“, „Шърли Джоунс“ Поклон пред късния Дейвид Касиди

Направете баба горда

Синът на Шърли, Патрик, има син, кръстен на дядо си, Джак Касиди. Той е на път да продължи наследството на семейството от създаване на име в музикалната индустрия. През 2017 г. Джак изпълни мощен кавър на Не позволявайте на слънцето да залязва на мен от Елтън Джон. Неговият изключителен талант му спечели място Гласът наставник, екипът на Алиша Кийс по-рано.Когато Джак изпълни първата й песен по време на сляпо прослушване, бабата беше проговорил с И онлайн, за да покаже подкрепата си към внука. Тя каза:

Невероятно се гордея с Джак. Дори да идвам от семейство на певци, вярвам, че неговата естествена душевност и невероятният обхват го правят забележителен.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Късният Дейвид Касиди остави дъщеря си Кейти извън волята си

Музикалното пътешествие на Джак

Джак идва от семейство професионални артисти . Като млад човек се научава да свири на различни инструменти и по време на гимназиалните си дни участва в мисионерски пътувания до Уганда и Доминиканската република. Там той зарадва децата, като им пя. Е, това е сладко!

Виждаме обещаваща звезда, която скоро ще стигне до класациите, нали? Споделете това и ни уведомете дали бихте го подкрепили като емблематичната му баба.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Дейвид Касиди, Дик Грегъри и други известни личности, които отминаха през 2017 г.

Популярни Публикации