Подобната на дъщеря дъщеря на Джейми Фокс споделя най-любимия си спомен с татко, който „Винаги могат да обвържат“Най-новите актуални новини Дъщерята на Джейми Фокс, която изглежда като любима, споделя най-любимия си спомен с татко, който те винаги могат да обвържат с Fabiosa

Джейми Фокс е горд баща. Актьорът зарадва армията си от почитатели, удрящи червения килим с лукавата си дъщеря Аналайз и нейните приятели на премиерата на Цар Лъв .Фокс е доста неуверен в личния си живот, но никога не се двоуми да покаже на света красивите си дъщери.

Джейми ФоксГети изображения / Идеално изображение

Преди известно време Корин Фокс сподели най-специалния спомен със своя сърцат, интелигентен и готин татко. Тя се появи публично на банкета за годишните стипендии на Холивудската асоциация на чуждестранната преса и сподели най-добрата си част от живота си с Джейми.

Според По-близо седмично , 25-годишният мъж каза, че има много спомени, но най-забележителният момент беше, когато Джейми я заведе на церемонията по връчването на Оскар.Вероятно когато отидох с него на Оскарите, когато той спечели своя Оскар. Това може би беше най-специалният ни спомен, защото там бяхме само двамата.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейми Фокс (@iamjamiefoxx) на 22 юли 2019 г. в 16:49 PDTВъпреки че тогава Корин беше само на 10 години, тя си спомня как е гледала баща си на сцената и осъзнава колко специален е този момент за двама от тях.

Чувствам, че това е нещо, над което винаги можем да се свържем.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Corinne Foxx (@corinnefoxx) на 8 юли 2019 г. в 16:02 ч. PDT

Джейми Фокс се опитва да направи всичко, за да бъде перфектен баща за Корин и Анализ. Първородната дъщеря на актьора тръгна по стъпките на известния си баща и сега има успех в моделната и актьорската индустрия.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Corinne Foxx (@corinnefoxx) на 15 април 2019 г. в 10:48 ч. PDT

Между другото, самоличността на майката на Корин беше скрита в продължение на много години поради неизвестни причини, но решението на Джейми беше да бъде тайна по отношение на афера.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Corinne Foxx (@corinnefoxx) на 11 ноември 2016 г. в 7:28 ч. PST

Освен всичко, холивудската звезда е любим баща и често е забелязан с двете си красиви дъщери.

Популярни Публикации