„Малкият голям град“ Кимбърли Шлапман осинови новородено бебе след коледното пожелание на по-голямата си дъщеряКимбърли и Стивън Шлапман посрещнаха второто си момиченце Доли Грейс чрез домашно осиновяване. Всъщност първородният им пожела сестра за Коледа. Вижте снимките на семейството!

Little Big Town’s Кимбърли Шлапман има красиво семейство: съпруг Стивън Шлапман и двете им дъщери: биологично момиче, Дейзи и осиновено момиченце, Доли.След като загуби първия си съпруг , Кимбърли беше съкрушена, но дългогодишният й приятел доказа, че може да се влюби отначало. Двойката завърза възела през 2006 г. и отглежда достойно две деца. Как осиновяването промени живота на малкото семейство?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кимбърли Шлапман (@ohgussie) на 28 ноември 2017 г. в 19:58 ч. PST

Осиновяването на Кимбърли Шлапман

Ето кратък график:

 • 2006: Кимбърли Шлапман се омъжва за съпруга си Стивън Шлапман.
 • 2007: Кимбърли и Стивън Шлапман посрещат биологична дъщеря Дейзи Пърл
 • 2017: Кимбърли и Стивън Шлапман осиновяват новородено на име Доли Грейс.

The Малкият голям град звездата е очарователна майка на две подобни на дъщери дъщери Дейзи и Доли. През януари 2017 г. Кимбърли Шлапман обяви на света, че тя и нейният партньор Стивън се обърнаха към домашно осиновяване и взеха новородено момиченце Доли Грейс.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кимбърли Шлапман (@ohgussie) на 31 август 2019 г. в 10:10 ч. PDT

Всъщност това още повече свърза членовете на семейството. Първородната дъщеря на Кимбърли и Стивън, Дейзи Пърл, поиска брат и сестра като коледен подарък. Представителят на двойката каза ХОРА :Кимбърли и Стив успяха да посрещнат вкъщи момиченце през тази нова година с успешно домашно осиновяване. Дъщеря им Дейзи Пърл помоли Дядо Коледа за бебе за Коледа.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кимбърли Шлапман (@ohgussie) на 14 февруари 2018 г. в 13:49 ч. PST

Всички хора и колеги от групата поздравиха Кимбърли, Стивън и Дейзи в рамките на няколко часа, позовавайки се на Доли Грейс като ангелче. Всъщност семейството беше на седмото небе, за да бъде добавена още една дъщеря тяхното малко родство .

  Вижте тази публикация в Instagram

  Публикация, споделена от Кимбърли Шлапман (@ohgussie) на 14 ноември 2019 г. в 12:57 ч. PST

  Винаги се чуват молитви

  Благодарение на молитвите на Дейзи от години към Бог, тя получи сестричка за Коледа през 2017 г. Little Big Town’s Кимбърли Шлапман ястие по неразривната връзка Daisy и Dolly имат:

  Тя е малка мама - толкова полезна! Тя ще я държи, люлее, храни. Това е нейната бебешка кукла, истинска бебешка кукла.

  Говоря на ХОРА , А-листърът също добави, че е съдба да има Доли за второ дете.

  Доли винаги е трябвало да бъде част от нашето семейство. Липсваше ни малко парченце от пъзела и тя го попълни. Ние сме в екстаз.

  Вижте тази публикация в Instagram

  Публикация, споделена от Кимбърли Шлапман (@ohgussie) на 13 декември 2019 г. в 10:32 ч. PST

  Кимбърли веднъж заявено че не само Доли Грейс се нуждаеше, но и те като семейство също се нуждаеха от нея.

  Любовта току-що е нараснала и експлодирала и нещата, които имат значение, са станали толкова по-очевидни дори от преди. Тя имаше нужда от нас, но ние също се нуждаехме от нея. Чувствам се така, сякаш е било определено завинаги от Бог, че всички ще бъдем заедно. Не бих могъл да съм по-благодарен.

  Вижте тази публикация в Instagram

  Публикация, споделена от Кимбърли Шлапман (@ohgussie) на 31 октомври 2019 г. в 17:09 ч. PDT

  Смятаме, че осиновяването е едно от най-добрите неща, които човек може да направи някога. Кимбърли и Стивън Шлапман заслужават възхищение и уважение за своето милосърдно дело. Със сигурност, благодаря на първородната им дъщеря, че и те пожелаха да имат сестра!

  Деца на знаменитости Снимки на знаменитости Дом и семейство Връзки
  Популярни Публикации